2η θέση για τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στους χειμερινούς αγώνες Κολύμβησης της Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Το προ αγωνιστικό τμήμα (9-12 ετών) των Δελφινιών Πτολεμαΐδας συμμετείχε με 41 αθλητές στους χειμερινούς αγώνες της Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης στο τριήμερο 8,9,10 Φεβρουαρίου. Συμμετείχαν 33 ομάδες με πάνω από 1.000 αθλητές.

Τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας κατέλαβαν τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση με απολογισμό 17 πρώτες θέσεις, 15 δεύτερες και 7 τρίτες θέσεις. Ο απολογισμός της Ομάδας είναι πολύ καλός και για ακόμα μία φορά. Η παρουσία του τμήματος άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες. Αυτοσκοπός της ομάδας είναι η άψογη συμπεριφορά της ομάδας, συλλογή εμπειριών για τους μικρούς αθλητές μας και το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον καθένα. Η διαμόρφωση αριστών χαρακτήρων των αθλητών και το ομαδικό πνεύμα να κυριαρχεί.

Μόνο όταν είσαι κοντά στην ομάδα μπορείς να καταλάβεις ότι σε ένα κατά βάση ατομικό άθλημα έχουμε πετύχει να υπάρχει τόσο ομαδικό πνεύμα.

«Δεν αγωνίζομαι για μένα αλλά για την ομάδα» τα λόγια σου ΑΛ. θα τα θυμόμαστε για πάντα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα στηρίζονται στους:
ΑΘΛΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΕΦΟΡΟΙ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Οι έφοροι της προ αγωνιστικής
ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.