Όλα τα παραλειπόμενα από την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του και τη συνοδεία του έφτασε στο Νυμφαίο της Φλώρινας Σάββατο βράδυ, όπου διανυκτέρευσε σε πανδοχείο της περιοχής.

Την Κυριακή το πρωί στις 10:30 αναχώρησε για τη Σιάτιστα, όπου έφτασε στις 12:50. Την ίδια ώρα η σύζυγός του, Μαρέβα επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Καλού Σαμαρείτη στην Πτολεμαΐδα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σιάτιστα συνάντησε τον Δήμαρχο Βοίου. Μετά θέλησε να συζητήσει με κόσμο στους δρόμους της πόλης, όπου χαιρέτησε πολίτες της Σιάτιστας, ενώ ήπιε έναν καφέ στα γρήγορα στο Ξενοδοχείο Αρχοντικό. Εκεί κάποιος από τους επίδοξους πολιτευτές τον ρώτησε πότε θα είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια και τον απάντησε 5-15 Μαρτίου. Μετά ένας άλλος τον ρώτησε αν είναι έτοιμα ήδη και θα ανακοινωθούν τότε και απάντησε ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο γιατί πρέπει να εξετάσουμε και τον παράγοντά της ποσόστωσης 40% για τις γυναίκες.

Λίγο πριν τις 13:00 κατέφθασαν στην Κοζάνη για την παρουσίαση του Γιώργου Κασαπίδη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην ομιλία του και πρόσθεσε κάποιες πληροφορίες από την περιοδεία του στη Σιάτιστα. Την ίδια στιγμή η σύζυγός του, Μαρέβα επισκεπτόταν τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνει την ομιλία του και κατευθύνεται προς την Αίθουσα συσκέψεων της Ευξείνου λέσχης Κοζάνης. Εκεί συνοδευόταν από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο, πρώην Υφυπουργό, την Μαρία Αντωνίου, Βουλευτή Καστοριάς και Γιάννη Αντωνιάδη, Βουλευτή Φλώρινας και μετά από λίγο έφτασε και ο Γιώργος Κασαπίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης. Εκεί συναντήθηκαν με τους πρυτάνεις του ΠΔΜ και του ΤΕΙΔΜ για το θέμα του Πανεπιστημίου, έπειτα από πρωτοβουλία του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Κάποιοι από τους πολιτευτές ζήτησαν συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εκείνος απάντησε αρνητικά στη φρουρά του. Φεύγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης, Κώστα Σανίδη και έπειτα κατευθύνθηκε προς το Ισόγειο όπου τον περίμεναν εκπρόσωποι της Ακρινής, όπου το έθεσαν το πρόβλημα της μετεγκατάστασης, όπως και ο Μπάμπης Τοπαλίδης, ο οποίος του έθεσε το θέμα των γεωργοκτηνοτρόφων. Έπειτα κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του όπου αναχώρησε για Θεσσαλονίκη, όπου πετούσε στις 17:00 από το Αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Όλα τα παραλειπόμενα από την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη

  1. Όσοι παρευρέθηκαν σε αυτήν την εκδήλωση υποκρισίας , να τιμωρηθούν αναλόγως…
    Δεν νοείται εν έτη 2019 να υπάρχουν ακομα
    κόμματα και να περιμένουμε την σωτηρία από αυτά που με δικιά μας ευθύνη εννοείται μας φέρανε σε αυτό το χάλι που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή … Ξυπνήστε ρε και Εξαφανίστε τους βολεμένοι και μη όλοι πρέπει να τους ρίξουμε είτε χρυσές αυγες είτε εκείνη η παρωδία του ψωρρα είτε αυτά τα εκτρώματα ΝΔ ΠΑΣΟΚ τσυριζα και λοιπά….
    Μελετήσετε λίγο δεν κάνει κακο και εμείς του δημοτικού είμαστε αλλά ξέρουμε τι θα πει άμεση δημοκρατία και όχι όπως αυτές οι παρατάξεις που ασελγούν πάνω στο όνομα της Δημοκρατίας και εσείς από κάτω χειροκρότατε κιόλας με ότι σας πουν πρόβατα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.