Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού για όσους προσέφεραν τρόφιμα σε οικογένειες της Κοζάνης



Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα, τα οποία ήδη έχουν διανεμηθεί σε οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Η πράξη τους αυτή, που διαπνέεται από αισθήματα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας είναι άξια θαυμασμού και επαίνου, καθώς στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμα και βασικών αγαθών.

Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε:

– Τους ιδιοκτήτες των Super Markets: «My Markets», «Σκλαβενιτης», «City» <<, lidl>>, <<Γρηγοριάδης>> «Contra Market» «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» «ΦΙΛΟΣ» «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την ευγενή καλοσύνη τους να επιτρέψουν στις Εθελόντριές Αδελφές μας να συλλέξουν τρόφιμα στις εισόδους των καταστημάτων τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
– Τους ιδιοκτήτες των Super Markets: << Σκλαβενιτης>> και <> για τη διάθεση δωροεπιταγών 100 ευρώ έκαστος για αγορά τροφίμων
– Τα κρεοπωλεία «Χατζηζήση Ρούσσα & Σία»-Κοζάνη, «Χατζηζηση Ζανετ»-Χαραυγή και τον κ. Σακαλή Χάρη για την προσφορά τους καθ ́ όλη τη διάρκεια του έτους.
– Τον κ. Παφίλη Ζήση-ψαροταβερνα «ΠΕΛΑΓΟΣ» για την προσφορά κρεάτων
– Το κρεοπωλείο Βαβλιάρας Γεώργιος-Αιανή για την προσφορά κρεάτων για τις ημέρες των εορτών
– Τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου.
– Τους ανώνυμους συμπολίτες μας για την προσφορά συνολικού ποσού 100 € για την αγορά τροφίμων.

Το Δ.Σ.
ΕΕΣ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.