Επιστολή παραίτησης του Απόστολου Καραχάλιου πρώην συντονιστή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κοζάνης

Θεώρησα ηθικό μου καθήκον να εκφράσω τις διαφωνίες μου και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων . Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω του φίλους και συναγωνιστές μου για τους λόγους αυτής της παραίτησής μου, καθώς δεν θα επιτρέψω αυτή να ερμηνευτεί κατά το δοκούν.

Είναι επιλογή προσωπικής αξιοπρέπειας, να πάψω να υπηρετώ τους Ανεξάρτητους Έλληνες που καθημερινά απαξιώνονται από το ίδιο το κίνημα, ένα κίνημα πλέον φοβικό, και τρομοκρατημένο από τα παιχνίδια της εξουσίας και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ιδρύθηκαν για να υπηρετήσουν το λαό και την πατρίδα. Ο Πάνος Καμμένος πήρε την λαϊκή εντολή να αλλάξει ,σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, την πονεμένη και ματωμένη Χώρα μας, φτιάχνοντας μια δίκαιη κοινωνία ,μια δυνατή Ελλάδα .

Λυπάμαι βαθύτατα γιατί όποια και αν είναι η κατάληξη «των εσωτερικών μας υποθέσεων» , θεωρώ ότι είμαστε όλοι μας έκθετοι στην τοπική κοινωνία και στους ψηφοφόρους μας, που αντί να παρακολουθούν με περηφάνια την συμβολή μας για το νοικοκύρεμα της Χώρας μας , παρακολουθούν την αυτοκαταστροφική μας πορεία. Βλέποντας την ακροδεξιά στροφή του κινήματος που υπηρέτησα από το 2011 και την προσέγγιση του με άλλους κύκλους ακροδεξιούς, όπως ο Μπαλτάκος και η παρέα του, διαφωνώ κάθετα με την θέση αυτή.

Θλίβομαι και εξοργίζομαι καθώς συγκεκριμένοι κύκλοι εκμεταλλευόμενοι την πρόσβαση που πιστεύουν ότι έχουν αποκτήσει στην κεντρική διοίκηση, καλλιεργούν ένα ψυχροπολεμικό κλίμα και σαφώς οι διάφορες λεκτικές επιθέσεις προς την παρούσα Κυβέρνηση και ειδικά στον Πρωθυπουργό της Χώρας, κ. Αλέξη Τσίπρα , με βρίσκουν εντελώς αντίθετο. Από την άλλη όμως η σιωπή υποδηλώνει συναίνεση, την οποία δεν παρέχω. Από σεβασμό προς τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας δεν θα απαντήσω δημόσια σε κανένα σχόλιο ή τοποθέτηση που θα ακολουθήσει.

Τέλος θέλω να γνωστοποιήσω πως υπήρξε άριστη συνεργασία με όλα τα μέλη της Σ.Π.Π.Ε. Κοζάνης όσο και με τα στελέχη του κινήματος σε κεντρικό επίπεδο. Εύχομαι αυτή η δημοκρατική παράταξη να βρει τον σωστό δρόμο ώστε να υπάρξει ξανά ελπίδα για τον τόπο.

Καραχάλιος Απόστολος
Πρώην Συντονιστής ΠΕ Κοζάνης
Εκπρόσωπος Γραμματείας Εθνικής Άμυνας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.