Νέες ιδέες για μια ονειρεμένη βάφτιση από το κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Νέες ιδέες για τη βάφτιση του παιδιού ή του βαφτιστικού σας μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream στην Κοζάνη.

Πρωτότυπες ιδέες, διακοσμητικά είδη, βαφτιστικά ρούχα, προσκλητήρια και μπομπονιέρες είναι μερικά μόνο από τα νέα είδη βάφτισης των ειδικών στην Κοζάνη, του καταστήματος Δημιουργίες Like a Dream.

Το κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream στην οδό Ξενοφώντος 4 (στο στενό απέναντι από την παλιά Tip Top) είναι η νέα επιλογή που έχει έρθει με ολοκληρωμένες προτάσεις γάμου και βάφτισης για να δώσει στις μελλοντικές νυφούλες, στις μητέρες και στις νονές αυτό που έχουν ονειρευτεί.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”907″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Για την ονειρεμένη βάφτιση του παιδιού σας, στο κατάστημα Δημιουργίες Like a Dream θα βρείτε:

Βαπτιστικά Ρούχα
Ρούχα για τη μαμά με την κόρη ή τη νονά με το βαφτιστήρι
Βαπτιστικά Παπούτσια
Βαπτιστικά Πακέτα
Σετ Βάπτισης
Προσκλητήρια Βάπτισης
Λαμπάδες
Μαρτυρικά
Λαδόπανα
Ποδιές για το Νονό και τη Νονά
Μαξιλαράκια Μαρτυρικών
Βιβλία Ευχών
Διακόσμηση εκκλησίας, τραπέζι ευχών & δεξίωσης
Welcome drinks & Cool station
Candy Bar

28782826_1715548178488769_2559748529793708390_n

Δημιουργίες Like a Dream
Ξενοφώντος 4, Κοζάνη (στο στενό απέναντι από την παλιά Tip Top)
Τηλέφωνο: 6972915120
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ
Βρείτε το στο instagram – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.