Ενημέρωση του Δήμου Κοζάνης για το πρόβλημα με τα λεωφορεία μεταφοράς νηπίων σε Τετράλοφο και Καισαρειά



Το συγκεκριμένο θέμα έφερε στη δημοσιότητα το KOZANILIFE.GR με σχετικό ρεπορτάζ – Κλικ εδώ

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει πως τα δύο ειδικά διαμορφωμένα λεωφορεία μεταφοράς νηπίων που διαθέτει και τα οποία έκαναν τη μεταφορά στους Παιδικούς Σταθμούς Τετραλόφου και Καισαρειάς, αντιμετώπισαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα που έθεσαν ζήτημα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας και παρά την προσπάθεια επιδιόρθωσης τους.

Ο Δήμος Κοζάνης ενημέρωσε τους γονείς για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και ξεκίνησε τις διαδικασίες για μίσθωση λεωφορείων, που να πληρούν τις προϋποθέσεις μεταφοράς μικρών νηπίων και σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία εξασφάλισης μόνιμης λύσης του ζητήματος.

Γιώργος Σιαμπανόπουλος
Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας

3 σχόλια στο άρθρο “Ενημέρωση του Δήμου Κοζάνης για το πρόβλημα με τα λεωφορεία μεταφοράς νηπίων σε Τετράλοφο και Καισαρειά

    1. Βλέπεις κάποιοι φρόντησαν για το μέλλον τον παιδιών μας προ πολλού άφησαν διαθήκη.
      Πρώτα βέβαια φρόντησαν το δικό τους μέλλον κάνοντας περιουσίας, ακίνητα, και στομάχια.

  1. Ένας παλιοχωριατος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ανίκανοι δηλαδή γκανιδες. Το λεωφωριο Καισαρειας χορηγία από λαχειοφορο της ΟΔΙΚΟ Κοζάνης εδώ κ 4 χρόνια ένα αυτοκίνητο 15ετιας που κάνει 50-70 χλμ ανά μέρα που το κόστος συντηρήσεις είναι μηδαμινό , εφτασε η άθλια τσακαλοπαρεα του Δήμου Κοζάνης να το καταστρέψει μη μπορώντας και μη θέλοντας να το συντηρησουν. Να λένε κάθε χρόνο τα ίδια στους γονείς 4 χωριών μια δεν έχει λάστιχα μια δεν έχει οδηγό μια δεν έχει λαδια. Δηλαδή δεν μπορουν να συντηρήσουν έστω αυτό που έχουν (τζαμπα) θα βρουν λύση για κάτι άλλο. Απλά είναι γκανιδες. Και χωρίς να ξέρουν από διαχείριση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.