Πετρανά Κοζάνης: Συνεχίζονται για 3η μέρα οι έρευνες εντοπισμού της 82χρονης – Νέες πληροφορίες για την αναζήτηση της γυναίκας – Δείτε φωτογραφίες



Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για 3η συνεχόμενη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης γυναικάς από τα Πετρανά Κοζάνης, η οποία αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου.

Στην αναζήτηση της γυναίκας τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 συμμετείχε drone από εθελοντή ενώ Αστυνομία και Πυροσβεστική συνέχισαν τις έρευνες γύρω από τα Πετρανά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν φτάσει πληροφορίες οι οποίες ερευνώνται με ιδιαίτερη προσοχή και προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της 82χρονης γυναίκας που αγνοείται

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η τελευταία σημαντική πληροφορία κάνει λόγο για μια ηλικιωμένη γυναίκα που εντοπίστηκε από περαστικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η οποία έμοιαζε με την αγνοούμενη γυναίκα. Η συγκεκριμένη πληροφορία ερευνάται από τις Αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί εάν σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την εξαφάνιση της 82χρονης γυναίκας έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από τη Γραμμή Ζωής (κλικ εδώ) και γίνεται έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι να έρθει σε επικοινωνία με την Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τις έρευνες στα Πετρανά Κοζάνης:

 

 

 

 

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.