Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Φοιτητικού Παραρτήματος του ΙΕΕΕ του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά



Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00 το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, των Αντιπρυτάνεων, καθώς και καθηγητών του τμήματος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα σημαντικότερα project της περασμένης χρονιάς και αναφέρθηκαν οι στόχοι της φετινής χρονιάς.

Ο τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο φοιτητής Νάτσης Παναγιώτης. Το δώρο ήταν ένα βιβλίο με τίτλο “Ξεκινήστε από το Γιατί” του Simon Sinek καθώς και ένας Raspberry PI 3, ευγενική χορηγία του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.