Χτενίζουν την περιοχή οι Αρχές για τον εντοπισμό της 82χρονης αγνοούμενης από τα Πετρανά Κοζάνης – Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες



Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης γυναίκας από τα Πετρανά Κοζάνης, που αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, όπως δηλώθηκε στις Αρχές από τους οικείους της.

Εκτεταμένες έρευνες διενεργούνται σε όλη την περιοχή των Πετρανών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής με ιδιαίτερη βαρύτητα στα γύρω χωριά Μεσσιανή, Βαθύλακκο, Ροδίτη και στην περιοχή της λίμνης Πολυφύτου για το ενδεχόμενο η 82χρονη γυναίκα να έχει μετακινηθεί με κάποιον διερχόμενο οδηγό σε διπλανό χωριό ή ακόμα και εκτός Νόμου Κοζάνης.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, χτενίζουν κυριολεκτικά την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν την ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις έρευνες από το πρωί της Κυριακής συμμετέχει και ομάδα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Κοζάνης, ενώ από το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή έγινε ανασυγκρότηση δυνάμεων από την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβούν στο σημείο περισσότερες δυνάμεις.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της 82χρονης γυναίκας που αγνοείται

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης γυναίκας δεν σταμάτησαν όλο το 24ωρο από την Αστυνομία, αλλά και από τους κατοίκους των Πετρανων και των οικείων προσώπων της.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών από τις Αρχές βρίσκονται όλα τα ενδεχόμενα, για το λόγο αυτό οι οικείοι της κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει την παραμικρή πληροφορία να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.