Συνελήφθη 19χρονος στην Κοζάνη με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κοπέλας με την απειλή μαχαιριού



Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη νεαρός άνδρας με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 22:00 στην πόλη της Κοζάνης.

Ο νεαρός άνδρας φαίνεται με την απειλή μαχαιριού να ακινητοποίησε την ανήλικη κοπέλα σε πολυκατοικία της Κοζάνης και στη συνέχεια τη βίασε, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στην Αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων, ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη λίγο αργότερα από τις Αρχές, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Ομολόγησε την πράξη του ο 19χρονος στις Αρχές – Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε βίντεο από την αποχώρηση του κατηγορούμενο από τα Δικαστήρια Κοζάνης εδώ

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνελήφθη 19χρονος στην Κοζάνη με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κοπέλας με την απειλή μαχαιριού

  1. Είναι αδύνατον να θεραπευθεί η Ανθρωπότητα με πολιτικά μέτρα, γιατί η ρίζα της αρρώστιας βρίσκεται στο επίπεδο του πνεύματος. Γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.