Δύο συλλήψεις σε περιοχή της Κοζάνης για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών



Συνελήφθησαν σήμερα (02-02-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δυο ημεδαποί, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, οδηγός του οχήματος, από κοινού με τον 21χρονο συνοδηγό, μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού, δυο αλλοδαπούς 28 και 26 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συνολικά κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις κάρτες SIM, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.