Δέκα προσαγωγές στις Σέρρες ενώ έδειξαν τις ταυτότητές τους για διαμαρτυρία σε ομιλία του Παπαδημούλη – Δείτε το βίντεο



Μετά από τρεις ώρες αφέθησαν ελεύθεροι τελικά πριν από μερικά λεπτά, τα δέκα άτομα που προσήχθησαν σήμερα το απόγευμα, στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, από άνδρες της ΟΠΚΕ.

Όπως δήλωσαν οι προσαχθέντες, ήταν καθισμένοι απλώς σε ένα πεζοδρόμιο στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, θέλοντας να διαδηλώσουν για τη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο άνδρες της ΟΠΚΕ τους προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση, παρά το γεγονός ότι έδειξαν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, όταν τους ζητήθηκε.

Ένας ανήλικος μαθητής της δευτέρας λυκείου, ήταν μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν σήμερα το απόγευμα στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών.

Μεταξύ των 10 ατόμων είναι και οι 6 που προσήχθησαν προ ημερών για την αφισοκόλληση με τις φωτογραφίες βουλευτών που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο συνήγορος των προσαχθέντων Στέφανος Αλιάμης έκανε λόγο για υπερβάλλοντα ζήλο από την πλευρά της αστυνομίας.

Όλοι βγήκαν χαμογελαστοί από το αστυνομικό τμήμα, όπου τους περίμεναν συγγενείς και φίλοι, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε τα γενέθλιά του και στην έξοδο τον περίμενε μία τούρτα και έσβησε το κεράκι.

Δείτε το βίντεο του infonews24.gr:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δέκα προσαγωγές στις Σέρρες ενώ έδειξαν τις ταυτότητές τους για διαμαρτυρία σε ομιλία του Παπαδημούλη – Δείτε το βίντεο

  1. Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ (υπό τον Πάιατ)

    Από τη στιγμή που ένας αριστερός μεταβάλλεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να διατηρήσει επ’ αόριστον τα προνόμια της εξουσίας του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.