Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της 82χρονης αγνοούμενης από τα Πετρανά Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται τα Πετρανά Κοζάνης, προκειμένου να εντοπιστεί η 82χρονη γυναίκα που αγνοείται.

Περισσότερα από 70 άτομα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, βρίσκονται σε πυρετώδεις έρευνες προκειμένου να εντοπισθεί η αγνοούμενη γυναίκα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από το πρωί του Σαββάτου, όπως δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους οικείους της.

Έκκληση απευθύνουν οι οικείοι της ηλικιωμένης γυναίκας, σε όποιον γνωρίζει ή έχει δει την 82χρονη γυναίκα, να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία (κλικ εδώ για τις φωτογραφίες της 82χρονης).

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πετρανών κ. Αθ. Αθανασίου δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

«Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την γυναίκα ή την έχει δει κάπου, να ενημερώσει τις Αρχές. Όσο περνάει η ώρα και αρχίζει να βραδιάζει θα γίνεται όλο και πιο δύσκολος ο εντοπισμός της. Φυσικά η ανησυχία τόσο των δικών της ανθρώπων, αλλά και όλων των συγχωριανών είναι πολύ μεγάλη».

Στις εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποιούνται μέχρι και αυτή την ώρα, συμμετέχουν και εθελοντές από τα Πετρανά Κοζάνης, προκειμένου να εντοπιστεί η αγνοούμενη γυναίκα.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.