Στοίχημα: To καρναβάλι, οι λύκοι, οι παντόφλες και οι χαμένοι χαφ



Τον τσιμπήσατε τον άσο της Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα και βγήκατε με κέρδος. Για δες που έφτασε Φεβρουάριος και ακόμη γράφει κέρδη αυτή η κάβα. Μήπως να αρχίσω να σας παίρνω στα σοβαρά;

Germanos: Πιάσαμε Φλεβάρη και ακόμα δεν μας έχουν πάρει με τις πέτρες, άρα σημαίνει ότι κάτι κάνουμε σωστά. Από μαγειρική μέχρι γεωγραφία στη στήλη. Τα πάντα όλα.

Prosv: Πάντως αν δεν γράψουμε ταμείο αυτή την εβδομάδα, θα ξέρουμε ποιος άλλαξε ρώτα στην εισαγωγή και το γκαντέμιασε.

Journalist: Σε αγνοώ και μένω στον Germano που είναι σοβαρός και τα λέει ωραία.

Germanos:  Καιρός να προσθέσω και κάτι άλλο στη στήλη, την μαγεία του καρναβαλιού.

Journalist: Το παίρνω πίσω το σοβαρός!

Germanos:  Κι όμως, στη Γερμανία από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου το Καρναβάλι τρέχει.

Journalist: Ισα ίσα προλαβαίνετε να βγείτε για ένα ποτό δηλαδή. Τρεις μήνες κρατάει μόνο! Μέχρι και η διακοπή του Τσάμπιονς Λιγκ, λιγότερο κρατάει. Και γιατί μας τα λες τώρα αυτά;

Γερμανία

 

Germanos: Ο λόγος λοιπόν που κάνω τέτοια εισαγωγή είναι η ομάδα της Μάινς. Παραδοσιακά ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Γερμανίας. Καρναβαλίστικη πόλη, αναγράφεται και στη φανέλα της. Αν πας σε pub στο Μάινς όλοι θα αρχίσουν να σου μιλάνε για το καρναβάλι, τις μπίρες, τις ενδυμασίες και τη μαγική δύναμη της ομάδας, που μεταξύ όλων την υποστηρίζουν τα ξωτικά. Προσωπικά και μετά από 3-4 μπίρες λέω να πιστέψω τα ξωτικά του Μάινς, στηρίζοντας το διπλό μέσα στο Άουγκσμπουργκ στο 3,30. Πέραν τούτου θα υποστηρίξω την τρέλα που διακατέχει την ομάδα της Λεβερκούζεν. Ψυχοπαθής όσο δεν πάει η Μπάγερ, ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο. Στο 6,50 απέναντι στην Μπάγερν δεν θα πω όχι.

Ivic: Άλλοι πίνουν μπύρες και άλλοι δουλεύουν. Πάρτε διπλό Γκλάντμπαχ να πάτε να πληρωθείτε, γιατί μάλλον ο Γερμανός από τη… ζάλη του ξέχασε ότι παίζει η ομάδαρα του κόντρα στην ασταθής το τελευταίο διάστημα αμυντικά Σάλκε.

Prosv: Ο φίλος μου ο Γερμανός έδωσε την περασμένη εβδομάδα g/g τη Μπάγερ και πληρώθηκε από το ημίχρονο. Κι αν έβγαλε g/g και over 4,5 με τη Στουτγγάρδη η Μπάγερ, άνετα βγάζει και over 3,5 με το χυμαδιό τη Λεβερκούζεν!

Αγγλία

 

Journalist: Δείτε που απέκτησαν γνώμη όλοι για την Μπουντεσλίγκα και αραδιάζουν σημεία. Πείτε ρε για Αγγλία που (και καλά) ξέρετε. Εκτός αν αφήσουμε τον Γερμανό να πει για Πρέμιερ Λιγκ, να το ξευτιλίσουμε το θέμα τελείως.

Germanos: Στην Αγγλία, δεν ξέρω πάρα πολλά για το πώς στέκονται οι ομάδες αλλά ξέρω ότι η Νιουκάστλ νίκησε την Σίτυ και ότι η Τότεναμ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες. Ενα ποντάρισμα ίσως στο διπλό να αξίζει. Επιπρόσθετα το over2,5 στο Έβερτον – Γουλβς μου αρέσει πολύ.

Journalist: Α καλά! Εδώσε και δύο επιλογές!

Ivic: Το περασμένο Σαββατοκύριακο, λόγω Κυπέλλου (Fa Cup), ήμασταν αναγκασμένοι να ζήσουμε δίχως την συντροφιά της αγαπημένης Πρέμιερ Λιγκ. Μου έλειψε είναι η αλήθεια, τώρα ελπίζω η Γουλβς που είναι σε καλή κατάσταση εσχάτως να μας ανταποδώσει αυτό το κενό που δημιουργήθηκε μέσα μας (ελάτε και εσάς σας έλειψε) περνώντας από την έδρα της Έβερτον.

Prosv: Εγώ απλά θα συμπληρώσω πως αυτή η Εβερτον παραμένει χάλια και δεν με ξεγελά καθόλου το γεγονός πως κέρδισε τη Χάντερσφιλντ. Η Γουλβς είναι σοβαρή ομαδούλα και… δαγκώνει επικίνδυνα. Διπλό στο 3.30!

Journalist: Αφού ο ένας λέει over και οι άλλοι δύο διπλό, γιατί δεν παίζουμε Γουλβς οver 1,5 γκολ στις 3 μονάδες;

Ισπανία

 

Journalist: Πες ρε Ιvic για Ισπανία. Μόνο εγώ και εσύ πιάνουμε σημεία εδώ μέσα!

Ivic: Τους Ισπανούς τους γουστάρω γιατί πέρα απ’ ότι έχουν μπέσα, μας πληρώνουν κιόλας. Και ομάδες (π.χ Αθλέτικ Μπιλμπάο) που μας πληρώνουν τις στηρίζουμε. Η Μπίλμπο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παρότι το παιχνίδι είναι τοπικό ντέρμπι (ντέρμπι των Βάσκων) ένα bet το αξίζει. Η Σοσιεδάδ κέρδισε μόλις ένα από τα 5 τελευταία εντός έδρας, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με την ουραγό Ουέσκα, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών της. Αήττητη στα 5 τελευταία μακριά από την έδρα της η φιλοξενούμενη, σίγουρα μπορεί ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου.

Journalist: Οι άλλοι δύο θα δώσετε over Θέλτα ή στο 1,75 να το αφήσουμε αυτή τη φορά;

Ελλάδα

 

Prosv: Ασε τώρα τη Θέλτα, πάμε Ελλάδα που έχουμε τα over τα καλά, τα ακριβά. Ο Απόλλων φτιάχνει ομάδα για τη νέα σεζόν. Δεν υπάρχει ούτε στόχος, ούτε σκοπιμότητα στο παιχνίδι του. Ο Αστέρας έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και θεωρώ δεδομένο πως θα γυρίσει στα γκολ. Είναι πολύ μεγάλο το 2.55 στο over.

Ivic: Εγώ σκέφτομαι σοβαρά την Λαμία των τεσσάρων σερί εντός έδρας νικών στο 2,55 κόντρα σε έναν Παναιτωλικό που είναι ντεφορμέ ενώ θα έχει και 2-3 καλές απουσίες στην μεσοεπιθετική του γραμμή. Μάλιστα, αν δεν ακολουθούσε μεσοβδόμαδα ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός για τον άσσο.

Ιταλία

 

Journalist: Μου πάτε όμως στην Ελλάδα και στεναχωρείτε τον Γερμανό. Αφήστε τον άνθρωπο να πει για Ιταλία, να μας γράψει για 12821η φορά για τον καημό του τη Μπελούτσι!

Germanos: Στην Ιταλία η Ρόμα φαίνεται να παραπαίει. Τρομερή μουρμούρα από οπαδούς, κακό κλίμα στην ομάδα και το 3,30 της Μίλαν φαίνεται να είναι ελκυστικό, ιδίως μετά τη νίκη της επί της Νάπολι. Ακατανόητο στα μάτια μου και το over2,5 στο 2,30 της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα.

Prosv: Για τη δική σου καψούρα σου ζήτησε να πεις, όχι για τη δική μου! Πάρε και ένα διπλό την Τορίνο στο 2.20. Εκτός αν νομίζετε πως έγινε ομαδάρα η ΣΠΑΛ επειδή πήρε το… μεγιεμελέ με την Πάρμα!

Ivic: Αυτοί οι Ιταλοί πότε θα έχουν καμιά διακοπή ρε παιδιά; Να απαλλαγούμε λίγο απ’ αυτούς τους μαφιόζους. Όλο κουβά μας στέλνουν. Τώρα γι’ αυτούς που έχουν αναμνήσεις από τις παλιές καλές εποχές τους και επιμένουν να ποντάρουν σ’ αυτούς, ένα Over2,5 στο Τζένοα-Σασουόλο στο 2,00 μοιάζει αξιόλογο. Το παιχνίδι τους στον α’ γύρο, περισσότερο αγώνα πόλο θύμισε (5-3), παρά ποδόσφαιρο. Ε, ας φέρουν κάτι αντίστοιχο, τώρα που είναι και πιο άνετες βαθμολογικά.

Γαλλία

 

Journalist: Μια Γαλλία έμεινε και σας ξεφορτώνομαι. Αντε να δούμε.

Germanos: Τέλος, στη Γαλλία όσο η Μονακό χάνει, καλό είναι να την ποντάρουμε να χάνει. Συγγνώμη αλλά φαβορί του 1,72 πάλι; Τι έχει κάνει για να αξίζει τέτοιες αποδόσεις η ομάδα του Ανρί; Τίποτα. Επομένως Τουλούζ στο 5,25 παίζουμε.

Journalist: Τα φάγαμε τη σφαλιάρα στο τέλος. Τώρα εσείς αυτόν τον άνθρωπο τον εμπιστεύεστε για τα λεφτά σας!  Την περασμένη εβδομάδα μας έδωσες κόντρα τη Μονακό του Ανρί και πληρώθηκες. Σου είπα πως ο Ανρί έφυγε αλλά εσύ εκεί τα δικά σου. Πάλι κόντρα τη Μονακό του Ανρί μας δίνεις! Σπίτι του είναι ο Ανρί λέμε. Να όπως στη φώτο, αλλά αραχτός με πιτζάμες και παντόφλες! Ζαρντίμ έχει η Μονακό!  Αν πληρωθείς πάλι θα αρχίζω να σε φωνάζω Γκαστόνε!

Prosv: Ασε σε εμάς που ξέρουμε. Άκου εδώ πληροφορίες. Στη Σεντ Ετιέν δεν έχουν ούτε έναν αμ. μέσο. Τρεις είχανε. Ο ένας είναι μέσα στα νεύρα γιατί δεν τον άφησαν να πάει στην Κίνα, ο άλλος τιμωρημένος, τον τρίτο τον δώσανε δανεικό. Και πάει το Στρασβούργο τώρα… Συμπλώρωσέ με Ivic!

Ivic: Πόσοι από εσάς ξέρατε ότι το Στρασβούργο διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (με 38 τέρματα); Για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ, μέχρι λίγα λεπτά πριν (χαχα). Πραγματικά εντυπωσιακό, για μια μικρή ομάδα…

Prosv: Ωπα, ωπα, πάρτο πίσω αυτό. Στρασβουργάρα έχουμε τρομερό λαό και ιστορία.

Ivic: Εντάξει, μια μεγάλη ομάδα που έχει καταφέρει να κοντράρει σ’ αυτόν τον τομέα ομάδες με επιθετικούς πολλών εκατομμυρίων. Βέβαια ούτε Ούτε η Σεντ Ετιέν τα πάει άσχημα σ’ αυτό, αντιθέτως με 33 τέρματα είναι μία από τις 6 καλύτερες. Βέβαια, αμφότερες αμυντικά δεν είναι και οι πιο σταθερές, με το Over2,5 να αποκτά το προβάδισμα.

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 519 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 20,01 μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 539,01

 

Πρόταση τριημέρου:

2/2  17:00 Εβερτον – Γουλβς over 1,5 Γουλβς (3.00) επί 6.7 μονάδες

3/2  18:00  Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο over (2.00) επί 10 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 522.31 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.