Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης με επιβάτες έξω από τα Πετρανά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης λίγο μετά τις 19:30.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η φωτιά εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης που εκτελούσε το δρομολόγιο Σέρβια – Κοζάνη με 15 επιβάτες.

Οι επιβάτες είχαν ενημερώσει τον οδηγό προηγουμένως για τη μυρωδιά που είχαν αντιληφθεί, ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά στην οροφή του λεωφορείου, έξω ακριβώς από τα Πετρανά Κοζάνης, στο ύψος του Ιππικού Ομίλου.

Ο οδηγός του λεωφορείου αφού εκκένωσε με ασφάλεια το λεωφορείο προκειμένου να μην κινδυνέψει κανείς από τους επιβάτες, στη συνέχεια κατέβαλε προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα που διέθετε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με 3 οχήματα και 7 άντρες καθώς και η Τροχαία Κοζάνης για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τα ακριβή αίτια της φωτιάς, θα διερευνήσει το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Κοζάνης.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”903″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.