Επικό παρκάρισμα στην Κοζάνη: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου και στο αντίθετο ρεύμα για… ένα σάντουιτς!



Ένα παρκάρισμα άνευ προηγουμένου πραγματοποίησε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου στην Κοζάνη.

Στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου με Ανδρέα Παπανδρέου οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου δεν δίστασε όχι μόνο να παρκάρει στη μέση του δρόμου, αλλά και στο αντίθετο ρεύμα, προκειμένου να πάρει ένα σάντουιτς από κατάστημα εστίασης της περιοχής!

Οι φωτογραφίες αναγνώστη του KOZANILIFE.GR είναι χαρακτηριστικές:

 

 

 

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

21 σχόλια στο άρθρο “Επικό παρκάρισμα στην Κοζάνη: Πάρκαρε στη μέση του δρόμου και στο αντίθετο ρεύμα για… ένα σάντουιτς!

  1. einai oloi gia kremasma mou fenete edw mesa.aparadekth odigiki symperifora apo polous mesa stin kozani kai auto giati eixa troxaio prin liges meres kai eksakolouthw na vlepw anarmostes symperifores apo polous odigous skoupidia…meta klegeste. giati ginonte atyxhmata .

  2. Δύο λεπτακια σταμάτησε το παιδί να πάρει ένα σάντουιτς που πείνασε. Πως κάνετε έτσι;;

    Να του πάρουν τις πινακίδες και το δίπλωμα για ένα χρόνο να δούμε μετά αν θα το ξανακάνει. Αυτόν και όλους όσους σκέφτονται μόνο την πάρτυ τους αδιαφορώντας για όλους τους υπόλοιπους παρκαροντας πραγματικά όπου γουστάρουν! Αλλά η αστυνομία φυλάει τους συριζαιους και η δημοτική αστυνομία κοιτάει μόνο τα παρκόμετρα και αυτά μόνο όσα είναι δίπλα στην πλατεία

  3. Αυτοί είμαστε ρε!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ μας κάνουν οι ξένοι γιατι τέοιου είδους άνθρωποι είμαστε!!!!Η φωτο τα λέει όλα!!

  4. Να ήταν μόνο αυτός;;;; Έχει πολλούς σαν αυτόν η πόλη!!! Κανονικά πρέπει να αφαιρεθούν τα διπλώματα αυτών των γελοίων και να κατασχεθούν τα αυτοκίνητά τους για πάντα!!!! Φτάνει πια, αυτά μόνο εδώ γίνονται!!!! Καλά κάνουν οι ξένοι και μας βρίζουν, γιατί είμαστε βρωμοφάρα!!!!

  5. Κοζάνη το μεγαλύτερο μπορντελο.
    Ανομία παντού ΑΙΣΧΟΣ
    μπορντέλο το [bordélo] & μπουρδέλο το [burδélo] Ο39 : (λαϊκ.) οίκος ανοχής, πορνείο. ΦΡ είναι / έγινε κτ. ~, επικρατεί σ΄ αυτό μεγάλη ακαταστασία.

    1. προσβάλλεις το bordélo !!! εκεί υπάρχει τάξη και σειρά !!! για όλα φροντίζει η τσατσά κι ο νταβατζής !!!

  6. Σε κάποια άλλη χώρα μόνο με αυτήν την φωτογραφία θα του αφαιρούσαν το δίπλωμα και 4 πόντους.

  7. Αφου εχει αναμενα τα alarm ειναι ενταξει….ALARM η μεγαλητερη εφευρεση πανω στο αυτοκινητο,σταματας οπου γουσταρεις κ αμα σου πει κ κανενας τιποτα εχεις το δικαιωμα να τον βαρεσεις κιολας.

  8. Αυτοκίνητο BMW με αριθμό κυκλοφορίας @@@ @@@@ ήταν σταματημένο το απόγευμα επί της οδού Περγάμου και εμπόδιζε την έξοδο των αυτοκινήτων από τους χώρους στάθμευσης πολυκατοικίας.
    Όταν παρκάρουμε, ελέγχουμε αν ενοχλεί ή όχι το αυτοκίνητό μας!!! Φτάνει πια με την αναισθησία του κάθε ανεύθυνου. Η υπομονή μας έχει τελειώσει!!!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.