Στοίχημα: Στο… χορό και η Zweite Liga!



Καλημέρα φίλτατοι! Ήσυχα πέρασε το Σ/Κ, πάλι βγήκαν πολλές από τις εκτιμήσεις μου, κάτι που με χαροποιεί, σιγά σιγά ανάβω τις στοιχηματικές μου μηχανές για το 2019. Σήμερα ξεκινάει και η Zweite Liga, με εμβόλιμη. Μέσα από τις εκτιμήσεις θα δείτε και το τι περιμένω από τις ομάδες, τουλάχιστον για το πρώτο δίμηνο, αφού πολλά αλλάζουν κατά τη διάρκεια.

Μπόχουμ – Ντούισμπουργκ: Η Μπόχουμ πρόσθεσε τον Τσόλερ στο δυναμικό της και τον Μπάουμγκαρτνερ (από ‘Ινσμπρουκ), δύο προσθήκες που θα δώσουν λύσεις από τον πάγκο. Από αυτούς που έφυγαν κανένας δεν επηρεάζει. Η Ντούισμπουργκ αντίθετα ενισχύθηκε με παίκτες που γνωρίζει ο Λίμπερκνεχτ. Στο ρόστερ προστέθηκε ο Νίλσεν, ο Μπάφο και ο Βίντβαλντ (τερματοφύλακας). Παρελθόν αντίθετα αποτελεί ο Νταβάρι. Το σετ είναι αρκετά περίεργα διαμορφωμένο, υπό την έννοια ότι αδικείται η Ντούισμπουργκ. Επί Λίμπρκνεχτ η Ντούισμπουργκ είναι οργανωμένη και παίζει πολύ πιο καλά εκτός έδρας, πιο οργανωμένα. Στο 5.25 το διπλό, μοναδικό «φρενάρισμα», τρεις καλές απουσίες που έχουν οι «ζέβρες».

Ντάρμστατ – Σανκτ Πάουλι: Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μεταγραφικά έγιναν λίγα πράγματα. Η Ντάρμστατ απέκτησε τους Μπέρτραμ και Πάλσον, ενώ η Πάουλι τον Μπεντάρζικ και τον Μέιερ τη Άιντραχτ, αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Σαχίν, Σόπενχαουερ και Νερίγκ. Όσον αφορά το σημερινό ματς, η Πάουλι παίζει καλά εκτός έδρας φέτος και συνήθως παίρνει τους βαθμούς. Η Ντάρμστατ αναμένεται να είναι βελτιωμένη, είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες του Σούστερ στον πάγκο. Παιχνίδι τακτικής χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για στοίχημα.

Φιρτ – Ίνγκολστατ: Η μεγάλη απογοήτευση του πρώτου γύρου, Ίνγκολστατ, ταξιδεύει στα περίχωρα της Νυρεμβέργης για να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι». Ενισχυμένοι οι Βαυαροί με τους Σαχίν, Πάουλσεν, Μαβράγ, Τσάουνερ να ενισχύουν την ομάδα σε καίριες θέσεις. Από την άλλη η Φιρτ επίσης ενισχυμένη, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Σάρπεϊ, Σαγκουίν και Ρεντόντο. Περιμένω ένα ματς ανοιχτό με αρκετές φάσεις. Το over2,5  είναι μια καλή επιλογή.

Μαγδεμβούργο – Άουε: Πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Μαγδεμβούργου. Τέσσερις ήρθαν, τέσσερις έφυγαν. Λόρια (τέρμα), Κίρχοφ, Πέρτελ και Λέβερενς είναι οι τέσσερις προσθήκες. Αντίθετα έφυγα οι Χάνα, Φέγιτς, Μπερίσα και Χαράντ. Για την Άουε είχαμε δύο σημαντικές προσθήκες, αυτή του Κραλ και αυτή του Κόιπερ. Περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Το στυλ του Μαγδεμβούργου έχει αλλάξει, η Άουε έχει πολλά αμυντικά θέματα. Στο 2,10 το over2,5, στο 5.50 το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου.

Συνέχεια αύριο με τα υπόλοιπα παιχνίδια της Β κατηγορίας.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα:
29/01 – 21:30 – Γκρόιτερ Φιρτ – Ίνγκολστατ: over2,5(2,00)
29/01 – 21:30 – Μαγδεμβούργο – Άουε: over2,5(2,15)
Στη δυάδα απόδοσης (4,30) 10 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.