Κοπές πίτας από Συλλόγους και φορείς της Π.Ε. Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά




Η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ στο καφέ CAMELOT (πρώην Καμίνι).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Η Αθλητική Ένωση Ποντίωνκαι οι Ακρίτες Κοζάνης, σας προσκαλούν στον Ετήσιο Χορό τους, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22.00, στο Κέντρο διασκέδασης ΑΚΡΙΤΑΣ.

Η ΑΕΠ και οι ΑΚΡΙΤΕΣ βάζουν γκόλ και στη διασκέδαση, με μια καλλιτεχνική σύμπραξη για όλα τα γούστα, που θα σας απογειώσει!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλαισιώνουν, ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδηςστο τραγούδι, ο Παναγιώτης Κογκαλίδης στη λύρα, ο Γιάννης Τσακιρόπουλος στο κλαρίνο, ο Στράτος Εμμανουηλίδης στο μπουζούκι, ο Γιώτης Ευθυμιάδης στα πλήκτρα, ο Παύλος Ευθυμιάδης στα τύμπανα και ο Αλέξανδρος Αντωνιάδης στο νταούλι.

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 91033 και 6942445 554


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2019 1:00μμ ΣΤΟ ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ “ΚΙΜΩΛΙΑ” ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΚ ΡΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης καλεί τα μέλη του σε συνάντηση για την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/02/2019 και ώρα 11:00 π.μ στο Κέντρο Άλσος – Πάρκο Αγίου Δημητρίου (Στρατηλατών 11, Κοζάνη).

Στην εκδήλωση θα μοιραστούν και οι βεβαιώσεις από το τριήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στις 25-27 Ιουνίου 2018.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Παύλος Μελάς» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή πίτας που θα γίνει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11π.μ. στο Μικρό Καφέ (απέναντι από τα γραφεία του συλλόγου).


Χορός Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης “Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00, ο Σ.Μ.Κ Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο δεξιώσεων Event Plaza.

Την βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Γιάννης Γρίβας στο κλαρίνο, ο Δημητρης Καρακωστας στο τραγουδι και η ορχήστρα τους.

Καλή αντάμωση. Να είστε όλοι εκεί.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ


Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαΐας, σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 10 Φλεβάρη του 2019, ώρα 5:30 μ.μ. στην slendor

Σας περιμένουμε για ένα χαλαρό απόγευμα επικοινωνίας και συζήτησης.


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κόζιανη

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.