Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της Πτολεμαΐδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε φωτογραφίες



Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019 στην Πτολεμαΐδα από πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους δρόμους της Πτολεμαΐδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Δείτε φωτογραφίες

  1. Το «Βόρειος Μακεδονία» είναι χειρότερο από το σκέτο Μακεδονία για τα Σκόπια. Το σκέτο Μακεδονία εύκολα ανατρέπεται αν κοιτάξει κανείς στον χάρτη ως κίβδηλο και εξωφρενικό, ειδικά όσο το αρνούμαστε οι πραγματικοί Μακεδόνες και όλοι οι Έλληνες, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού Κράτους.
    Αντίθετα, το «Βόρειος Μακεδονία», και μάλιστα με αποδοχή από την «Ελληνική» δημοκρατία, υποδηλώνει ότι η βόρειος χώρα που κατοικείται δήθεν από… πραγματικούς Μακεδόνες είναι η πραγματική και ελευθέρα Μακεδονία, ενώ η νότιος περιοχή με το ίδιο όνομα είναι κάτι σαν κατεχομένη περιοχή, που περιμένει να απελευθερωθεί! Ακριβώς ό,τι ονειρεύτηκε ο τίτο δηλαδή, σκ@τ@ στον λάκκο του.

    O B΄ Μακεδονικός Αγών μόλις ξεκίνησε. Η προδοσία δύναται και πρέπει ν’ ανατραπεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.