Καμία απάντηση της ΔΕΥΑΚ στον Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% στους λογαριασμούς νερού

Έπειτα από την προσφυγή που έκανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αγραφιώτης στο Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% στους λογαριασμούς νερού της ΔΕΥΑΚ, αλλά και τον χαρακτηρισμό ως «Αμφίβολης Νομιμότητας» του τέλους από την πλευρά της ανεξάρτητης αρχής, η ΔΕΥΑΚ είχε την υποχρέωση να απαντήσει εγγράφως.

Μέχρι σήμερα, καμία απάντηση δεν έλαβε ο Συνήγορος του Πολίτη, ώστε να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχει προβεί η Επιχείρηση σχετικά με τη κατάργηση του ειδικού τέλους, μιας και ζητήθηκε να επανεξεταστεί η συγκεκριμένη απόφαση της ΔΕΥΑΚ.

Δείτε το αρχικό ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR που έγινε το Νοέμβριο (κλικ εδώ), αλλά και τη νέα επιστολή της ανεξάρτητης αρχής:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καμία απάντηση της ΔΕΥΑΚ στον Συνήγορο του Πολίτη σχετικά με την κατάργηση του ειδικού τέλους 80% στους λογαριασμούς νερού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.