Ενεργοί Δημότες – Κοζάνη 2019: «Η χορήγηση στήριξης από ΝΔ από μόνη της, χωρίς την ενοποίηση των δυνάμεων μας, δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα – Επιβάλλεται η συγκρότηση ενιαίας παράταξης»



Εισπράττοντας καθημερινά την ανησυχία και τις εκκλήσεις των συνδημοτών μας για ενότητα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η απόφαση της δικής μας εμπλοκής σε αυτές τις εκλογές είχε εξαρχής ως στόχο την ενίσχυση, την συγκέντρωση και την ενιαία έκφραση των δυνάμεων που είχαν και έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν.

Εκτίμηση μας είναι ότι μόνο έτσι δημιουργείται μια δυναμική που διαμορφώνει και απογειώνει την «παράσταση νίκης», που είναι προϋπόθεση για την επιτυχή κατάληξη ενός αγώνα.

Σήμερα δυστυχώς, αυτή η κρίσιμη παράμετρος, μάλλον δεν αξιολογείται σωστά από τους εμπλεκόμενους, καθώς φαίνεται από την άλλη πλευρά να έχει επιλεγεί η μοναχική πορεία.

Η έκκληση για ενότητα είναι κοινό, αγωνιώδες και καθημερινό αίτημα όλων.

Στελέχη που θέλουν να συμμετάσχουν, προβληματίζονται με αυτή τη διασπορά, δεν αποφασίζουν εύκολα αλλά και όταν αποφασίσουν θέτουν ως επείγουσα προτεραιότητα την ενοποίηση των δυνάμεων μας.

Αυτός είναι ένας δρόμος που δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Αυτός ο διχαστικός δρόμος, δημιουργεί εκλογικά διλήμματα και αντιπαλότητες που δεν θα μπορέσουν να «μαζευτούν» στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Είναι ο δρόμος που εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε ποτέ, καθώς είναι αυτός που θα προδώσει όλες τις ελπίδες των ανθρώπων που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε.

Είναι ο δρόμος που προκαλεί σήμερα τα ειρωνικά σχόλια των αντιπάλων μας καθώς βλέπουν τον κατακερματισμό μας να στρώνει το δικό τους δρόμο επιτυχίας.

Δυστυχώς με όλα αυτά, την ενότητα που ζητάει η βάση δεν την βρίσκει στην κορυφή.

Η χορήγηση στήριξης από ΝΔ από μόνη της, χωρίς την ενοποίηση των δυνάμεων μας, δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Επιβάλλεται για αυτό, οι δύο τουλάχιστον συνδυασμοί, να συγκροτήσουν μία ενιαία παράταξη που θα δώσει την μάχη.

Η συνεχής άρνηση αυτής της πρότασης θα φέρει και ακέραιη την ευθύνη του αποτελέσματος.

Καταλήγοντας, σήμερα, καθώς ο χρόνος προετοιμασίας μιας τέτοιας πρωτοβουλίας λιγοστεύει επικίνδυνα, καλούμε του εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τις προσωπικές ή παραταξιακές τους φιλοδοξίες για να συγκροτήσουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο μέτωπο αγώνα.

Με αυτή την προϋπόθεση θα έχει πραγματικά νόημα, να δοθεί η στήριξη η οποία θα διασφαλίσει και την επιτυχή έκβαση του αγώνα.

Κάθε άλλη μεμονωμένη προσπάθεια δεν έχει καμία προοπτική επιτυχίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.