Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα» Κοζάνης και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας <Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> προσκαλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Παρουσίαση πεπραγμένων από το απερχόμενο Δ.Σ.

Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικ. Έτους 2016, 2017 και 2018 συζήτηση επ’αυτής, έγκρισή της και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε οικονομική ευθύνη.

Οικονομικός απολογισμός 2016, 2017 και 2018, οικονομικός προϋπολογισμός 2019 και έγκρισή τους.

Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, της Εξελικτικής επιτροπής και Εκπροσώπων σε Εσαμεα , Προσγκαμεα και Π.Ο.Α.μεΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται τουλάχιστον το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών. Υπενθυμίζουμε η συνδρομή είναι 5 € τον χρόνο, εκτός των ανέργων που είναι μηδενική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην ετήσια Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 26.01.2019 ώρα 17:30 στην καφετέρια SPLENDOR στην Πτολεμαϊδα.

Θα ακολουθήσει κοπή της Βασιλόπιτας.

Με τιμή το Δ.Σ του Συλλόγου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.