Τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Κοζάνης την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019



Έπειτα από επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με το Δήμο Κοζάνης, από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 όλα τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης θα λειτουργήσουν πλέον κανονικά, λόγω της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων στο Δήμο Κοζάνης την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

  1. Κανονικά;πραγματικά απαράδεκτο θα το ξανά πω το οτι οι κεντρικοί είναι καθαροί δεν σημαίνει ότιμπορούν ν τα παιδιά να μεταφερθούν ασφαλές έχει πολύ πάγο ακομη και ο δήμαρχος αύριο να έρθει να μεταφέρει τα παιδιά μου Αυτός στο Σχολείο απαράδεκτο αφου δεν μπορείτε να τηρήσετε τις ευθύνες σας και να ρίξετε αλάτι βρείτε μια λύση . Υπάρχουν Παιδιά απο χωριά δείτε ομως τι γίνεται και μην παίρνετε μια απόφαση χωρίς να σκεφτείτε καποιες καταστάσεις,πραγματικά απαράδεκτο!!!

  2. Χθες επεσε η κορη μου και χτυπησε στη μεση.Ολα τα σχολεια ειναι γεματα παγο καθως κ τα πεζοδρομεια μη πω κ για τα χωρια τι γινεται θσ παρακαλαμε να βρεξει αλλιως θα εχουμε παγο μεχρι το Πασχα .

  3. Απαράδεκτο είμαι μαθητής και τα πεζοδρόμια είναι τίγκα στον πάγο. Για αυτό δήμαρχε καθάρισε την κοζάνη από τον πάγο και μετά ανηξε τα σχολεία

  4. Το πρωί πήγα με το ζόρι σχολείο δεν ήθελα θέλω να κάτσω κι άλλο θέλω καφέ, τατουάζ, σκουλαρίκια, και μπεγλέρια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.