Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η αλήθεια δεν κρύβεται με προπαγάνδα»



Πριν 4 μήνες και συγκεκριμένα στις 9/9/2018 ανέδειξα το ζήτημα της εν κρυπτω παραχώρησης 10.119 ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμειο με άρθρο μου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Δυο μέρες μετά το ΠΑΣΟΚ-Δημ Συμπαράταξη με ερώτηση του στον ΥπΟικ έφερε το θέμα στη Βουλή.

Αρκετές μέρες μετά υπήρξε αφύπνιση τοπικών κοινωνιών και φορέων όπως των αρχαιολόγων και στη συνέχεια έκαναν κάποιες παρεμβάσεις και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση από τη μεριά της με μισόλογα, πονηρίες και διγλωσσία προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σήμερα και ενώ το ΥπΟικ ακόμα δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση του ΠΑΣΟΚ μαθαίνουμε οτι το Υπερταμειο έκανε παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας υπερ φυσικά της παραχώρησης. Υπενθυμίζεται οτι κουμάντο στο Υπερταμειο κάνει το Εποπτικό Συμβούλιο που τελεί υπό τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών και προεδρεύεται από Γάλλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει μερική ανάκληση της απόφασης από τον ΥπΟικ στο σκέλος που αφορά μνημεία.

Πρέπει να τονισθεί οτι τα εν λόγω μνημεία δυστυχώς ΔΕΝ εμπίπτουν στις εξαιρέσεις του νόμου που ψήφισαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μόνον αυτοί.

Τυχόν εξαίρεση ακινήτων χωρίς αλλαγή του νόμου θα είναι μια ωμή εξαπάτηση για τα μάτια του κόσμου. Κάτι αντίστοιχο με τη συνέχιση λειτουργίας μονάδων της ΔΕΗ που “καλύπτεται” από υπουργική απόφαση χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ΕΕ.

Όλα αυτά και πολλά άλλα θα πληρωθούν κάποια στιγμή όχι πολύ μακρινή και ο λογαριασμός θα πάει πάλι στους πολίτες.

Επι της ουσίας του θέματος όσοι έχουν απορίες για τη γαλαντόμα συμπεριφορά των ξένων απέναντι στην κυβέρνηση και τους συνεχείς επαίνους στον κ Τσιπρα μπορούν να βρουν την απάντηση στην ικανοποίηση της απαίτησης των δανειστών να υποθηκευτεί όλη η δημόσια περιουσία ως εγγύηση αποπληρωμής των δανείων της χώρας. Το ζητούσαν από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, το πήραν από τους Τσιπρα-Καμμένο.

Έτσι η παράδοση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας με το πρώτο μνημόνιο μετεξελίχθηκε σε παράδοση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας με το μνημόνιο Τσιπρα-Καμμένου.

ΥΓ. Στις απαντήσεις που έδωσε για το ζήτημα των ακινήτων “το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ” στην Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία δεν αναφέρομαι γιατί σήμερα πλέον είναι ευρέως αντιληπτό οτι όλοι μαζί από κοινού και εξ αδιαιρέτου όχι απλά προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες, αλλά απέδειξαν οτι τους περιφρονούν υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους.

Πάρις Κουκουλόπουλος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η αλήθεια δεν κρύβεται με προπαγάνδα»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.