Στις 6 Φεβρουαρίου θα δικαστούν οι 2 συλληφθέντες για την ανάρτηση αφισών με τις φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη



Στον Εισαγγελέα Κοζάνης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 οι δύο άντρες 46 και 55 ετών που συνελήφθησαν στην Κοζάνη και τους απαγγέλθηκε η κατηγορία για παράβαση του άρθρου 11 του ΚΟΚ για παράνομη αφισοκόλληση.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν στην οδό Δημοκρατίας στην Κοζάνη την Τρίτη 15 Ιανουαρίου την ώρα που κολλούσαν αφίσες με τις φωτογραφίες των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και οι οποίες ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

Έπειτα από την απολογία τους στον Εισαγγελέα Κοζάνης, τους παρέπεμψε να δικαστούν ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης στις 6 Φεβρουαρίου 2019.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Στις 6 Φεβρουαρίου θα δικαστούν οι 2 συλληφθέντες για την ανάρτηση αφισών με τις φωτογραφίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη

  1. Η πόλη εδώ και χρόνια είναι μια απέραντη κουρελαρία απ’ την παράνομη αφισοκόλληση στις βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων. Ούτε ο τάχα οικολόγος Δήμαρχος ενδαιφέρεται ούτε η Επιτροπή δήθεν Ποιότητας Ζωής. Ακόμα χειρότερα, παράνομη αφισοκόλληση γίνεται κι απ’ το Δήμο, με το ΔΗΠΕΘΕ και τα Λασσάνεια. Εφόσον λοιπόν τώρα η αστυνομία, εντελώς τυχαία και ξαφνικά, ενδιαφέρεται για το άρθρο 11 του ΚΟΚ, να μας πει σε ποιες άλλες περιπτώσεις έχει προβεί σε συλλήψεις κι αν έχει συλλάβει ποτέ κάποιον του Δήμου.

    Η Μακεδονία είναι και θα μείνει Ελληνική, να το πάρουν χαμπάρι στην Αθήνα!

    1. Πόσο δίκιο έχεις!
      Ας μας πει η Αστυνομία πόσες τέτοιες συλλήψεις είχε τον τελευταίο χρόνο, γιατί και εγώ δε θυμάμαι να έχει ακουστεί τίποτα…

  2. Απόψε είδα παράνομη αφισοκόλληση & διαφήμιση σε στάσεις αστικών για γνωστό οικογενειακό κέντρο σε χωριό. Αλλά η αστυνομία, που αποφάσισε ξαφνικά να εφαρμόσει επιλεκτικά το άρθρο 11 του ΚΟΚ, καταδιώκει μόνο την πολιτική αφισοκόλληση, το ίδιο είχε κάνει και με τις αφίσες του ΚΚΕ το φθινόπωρο. Όταν η αστυνομία εφαρμόζει επιλεκτικά το νόμο, κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών. Υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μαζέψει; Κανένας δεν είναι πάνω απ’ το νόμο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.