Αφίσες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών



Αφίσες με τους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης σχετικά με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ανήρτησε η ομάδα του facebook «Πτολεμαίοι Μακεδόνες», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Δείτε τις σχετικές αφίσες:

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

15 σχόλια στο άρθρο “Αφίσες με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ!

  2. Δεν έχει ξανά βουλευτιλικι και το ξερουν, οποτε σς κανουν οτι γουσταρουν. οι τελευταιες τους μερες ειναι και το ξερουν!!

  3. Βασίλης Καπετάνιος

    - Edit

    Απαντήστε

    Λυπάμαι ειλικρινά που ο Θεοφύλακτος θα επιδείξει τέτοια ακραία αντεθνική πολιτική. Τον θυμάμαι από παλιά ήταν ήσυχος οικογενειάρχης άνθρωπος και από τότε που έγινε βουλευτής μας ντροπιάζει καθημερινά. Όχι μόνο έβαλε την υπογραφή του στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και στο συριζομνημόνιο σε βάρος της ΔΥτικής Μακεδονίας αλλά απ’ αυτά που διαβάζω στο facebook πάει να μας κοροϊδέψει και με χάντρες και καθρεφτάκια για επιδόματα των ανέργων. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος να ψηφίσει την ανθελληνική συμφωνία των Πρεσπών.
    Θεοφύλακτε μην μπλέκεις με τους ιδεοληπτικούς συριζαίους που ακόμα σέρνουν κόμπλεξ απ’ τον εμφύλιο. Εσύ είσαι άλλος άνθρωπος. Το ΣΥΡΙΖΑ μετά από 20 χρόνια δε θα το θυμόμαστε. Την συμφωνία των Πρεσπών και το ποιοί την υπέγραψαν θα το θυμόμαστε για πάντα.

    1. ΧΟΥΧΟΥ, και σε κάτι αμερικάνικες ταινίες, ο σφαγέας με το πριόνι ήταν πολύ καλός άνθρωπος, σύμφωνα με τους γείτονες πάντα! Τα ανατολικά τουρκο πόντια όμως όπως τσιπας κ συναφή είναι ότι έλεγε ο προππαπούς μου. τελοσ, ΖΩΑ, ΤΣΙΠΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΕΣ ΚΛΠ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑΑΑΑ @@@@@@

  4. Σε περίπτωση που θα κάνετε αυτό το τραγικό λάθος κύριοι βουλευτές, να περιμένετε τα χειρότερα όσον αφορά την προσωπική σας ζωή.
    Γιατί δεν γίνεστε ηγέτες αντί για προδότες?????

  5. KYRIE NTZIMANH,ΔIOIKHTH TOY Α ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΗΤΤΑ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  6. ειναι δημοκρατικο να γεμιζει με αφισες η μιση ελλαδα???
    δεν στοχοποιουνται οι βουλευτες με αυτον τον τρόπο???
    για να δουμε ποιοι ειναι οι φασιστες τελικα…

    1. Φασίστας είναι όποιος επιβάλει, από την στιγμή που δεν έχει γίνει δημοψήφισμα επιβάλουν την συνθήκη των Πρεσπών. Για πες εσύ λοιπόν όταν σου επιβάλουν κάτι τι θα έκανες; Είναι φασισμός να δείχνεις ποιος σου επιβάλει αυτό που σου επιβάλει; Δεν έχουμε ελευθέρια του λόγου; Φυσικά και στοχοποιουνται αφού βάζουν υπογραφή, πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ποιοι έβαλαν υπογραφή, να ξέρει το όνομα τους και την φάτσα τους, για να επωμιστούν και την συνέπεια της υπογραφής τους με τον φασιστικό τους τρόπο που επέβαλαν σε εμένα σε σένα και σε όσους το επέβαλαν δίχως να τους ρωτήσουν, λες και είναι δική τους η Μακεδονία και ότι θέλουν την κάνουν, σε παρακαλώ…. Κατάλαβες φίλε μου;

  7. ε οχι, μην τρελενεστε. ελευθερια του λογου φυσικα εχουμε, αλλα το να κολλας αφισες και να δειχνεις, ανοιγεις τους ασκους του αιολου και προκαλεις γενικοτερα ενα κλιμα στραβο!!! ε ναι!!!

  8. Αυτούς όλους τους αξίζει να τους πάμε μία βόλτα με τα πόδια τον Φεβρουάριο στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, όπου συναντιόντουσαν οι παππούδες μας μυστικά για να οργανώσουν επαναστάσεις. Όχι, δεν χρειάζεται να πολεμήσουν, απλά να πάρουν τον αέρα τους διότι τα σκουπίδια μυρίζουν. Τώρα για κάτι ‘ίδες μας τάπε ο καρανικ, απλά ήρθαν, έφαγνα τι τους νοιάζει για Μακεδονίες;

  9. Όχι άφησες παιδιά λάκκους πρέπει να ανοίξουμε κ να τους ρίξουμε μέσα τα παλιό τομάρα…κ μακάρι να το βρουν μπροστά τους αυτό που πανε να κάνουνε..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.