Κάλεσμα πολίτη της Πτολεμαΐδας προς τους βουλευτές του νομού Κοζάνης για τη συμφωνία των Πρεσπών



Ενόψει της σοβαρότερης απόφασης των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της χώρας, αυτής για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, απόφασης που θα επηρεάσει όλες τις επόμενες γενιές, απευθύνουμε έκκληση όλοι οι πολίτες στους βουλευτές μας να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσουν.

Απευθυνόμαστε στη συνείδησή σας να ζυγίσετε τα συν και τα πλην και κυρίως τις επιπτώσεις. Σας υπενθυμίζουμε ότι ορκιστήκατε στο Θεό και στην τιμή σας να διαφυλάττετε το Σύνταγμα και να υπηρετείτε το καλό της χώρας μας.

ΔΕΝ ορκιστήκατε να ακολουθείτε τυφλά τις κομματικές επιταγές.

ΔΕΝ σας ψηφίσαμε για να έχει απλά το κόμμα άλλη μία έδρα στη βουλή.

Σας ψηφίσαμε για να έχετε λόγο, να εκφράζετε τις απόψεις σας και να ψηφίζετε με τη συνείδησή σας για το συμφέρον της Ελλάδας. Στο Θεό ορκιστήκατε, όχι στο κόμμα. Την Ελλάδα ορκιστήκατε να υπηρετείτε, όχι το κόμμα. Η ψήφος σας έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα που είχε ποτέ ψήφος στην ελληνική βουλή, γιατί δεν αφορά σε ένα οικονομικό μέτρο αλλά στη συνοχή αυτής της χώρας και στην ιστορία της. Με ειλικρινείς και καρδιακές παρακλήσεις σας καλούμε να βάλετε το χέρι στην καρδιά πριν ψηφίσετε και να πράξετε κατά συνείδηση κι όχι κατ’ εντολή.

Ένας απλός Πτολεμαϊδιώτης που συμμερίζεται την αγωνία όλων των Ελλήνων και κυρίως των Μακεδόνων και συμπάσχει για το μέλλον που διαγράφεται.

3 σχόλια στο άρθρο “Κάλεσμα πολίτη της Πτολεμαΐδας προς τους βουλευτές του νομού Κοζάνης για τη συμφωνία των Πρεσπών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.