Βίντεο: Υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Κοζάνης εκπροσώπους της νέας σειράς υποψηφίων Ιρακινών σπουδαστών της Egnatia Aviation



Το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 ο Δήμαρχος Κοζάνης υποδέχτηκε στο Δημαρχείο εκπροσώπους της νέας σειράς υποψηφίων Ιρακινών σπουδαστών της Egnatia Aviation στην Κοζάνη.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Καλωσορίσαμε σήμερα στην Κοζάνη τη δεύτερη σειρά σπουδαστών της Σχολή Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων Egnatia Aviation, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σχολές στην Ευρώπη. Οι 28 νέοι εκπαιδευόμενοι πιλότοι προστέθηκαν στους 52 που βρίσκονται στην Κοζάνη από τον Ιούνιο για εκπαίδευση διάρκειας 17 μηνών.

Μια σημαντική ιδιωτική επένδυση για την περιοχή, για την οποία θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Egnatia Aviation για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Μια επένδυση που ήρθε στην Κοζάνη μετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αεροδρόμιο «Φίλιππος».

Μια επένδυση με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία, που δείχνει τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Κοζάνη όταν υπάρχει όραμα και σχέδιο.

Η Κοζάνη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως είναι μια περιοχή φιλική στην επιχειρηματικότητα και αυτός είναι ο δρόμος στην τόνωση της οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων εργασίας».

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.