Κήρυξη του Δήμου Γρεβενών σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω καιρικών συνθηκών



Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή των Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, εισηγήθηκε την συγκρότηση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Γρεβενών το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να αιτηθεί την κήρυξη του Δήμου Γρεβενών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Παρακαλούνται οι δημότες να λαμβάνουν τα μέτρα που αναφέρονται στην σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιπτώσεις έντονων χιονοπτώσεων – παγετού και για όποια προβλήματα να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών 2462353429-2462353422 ή τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης 100 (Αστυνομία) ή 199 (Πυροσβεστική).

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις 18:30 συνεδρίασε έκτακτα το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας και αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη των διαδικασιών για την κήρυξη της Περιφερειακής Ενότητας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.