Αλλαγή χώρου για την εκδήλωση «Διαβάζουμε για το χρόνο» του περιοδικού Παρέμβαση



Η εκδήλωση του περιοδικού Παρέμβαση «Διαβάζουμε για το χρόνο», αλλάζει χώρο και θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Μπλε Ελάφι. Η ημέρα και η ώρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης, παραμένουν ως έχουν: Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, ώρα 7.30 μ.μ.

Η χορωδία του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Κοζάνης δεν θα συμμετάσχει λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η Παρέμβαση γιορτάζει την έλευση του 2019 με μία εκδήλωση αφιερωμένη στο «χρόνο», την ‘κινούμενη μορφή της ακίνητης αιωνιότητας’… Πρόσωπα της πόλης, λογοτέχνες και καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες του περιοδικού, θα διαβάσουν ποιήματα και πεζά με θέμα το χρόνο.

Διαβάζουν: Γιώργος Καραϊορδανίδης, Σπύρος Κιαρτζής, Τάσος Κόλλιας, Νίκος Κουρού, Μανώλης Κουτσονάνος, Αναστασία Μακρή, Ματίνα Πατσάκα, Στάθης Νατσιός, Βαγγέλης Ντάγκας, Αντώνης Παπαβασιλείου, Αγνή Παπακώστα, Αργύρης Παφίλης, Μιχάλης Πιτένης, Κατερίνα Τσιομπάνου, Β.Π.Καραγιάννης, Δήμητρα Καραγιάννη.

Θα αναγνωστούν ποιήματα και κείμενα των: Τ. Λειβαδίτη, Κ. Δημουλά, Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Κ.Π.Καβάφη, Χ. Βλαβιανού, Τ. Πατρίκιου, Κ. Κύρου, Ν. Καρούζου, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Γκανά, Χ. Γκιμπράν, T.S. Eliot, Α. Μπρετόν, Γ. Σαραντάρη, Πλάτωνα, Χάιντεγκερ κ.α.

Επιλογή οπτικού υλικού προβολής: Νίκος Κουρού

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στο καφέ Μπλε Ελάφι, ώρα 7.30 μ.μ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η Παρέμβαση θα κόψει την Βασιλόπιτα του Νέου Έτους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.