Εγκλωβίστηκε στα χιόνια κτηνοτρόφος και ασθενοφόρο στα Πετρανά Κοζάνης – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Επιχείρηση απεγκλωβισμού χρειάστηκε να γίνει το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου στα Πετρανά Κοζάνης προκειμένου να ξεκολλήσει κτηνοτρόφος στα Πετρανά Κοζάνης.

Η σφοδρή χιονόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του κτηνοτρόφου στη διαδρομή από την μονάδα του προς τα Πετρανά και για το λόγω αυτό χρειάστηκε η συνδρομή ιδιώτη με μηχάνημα JCB ώστε να μπορέσει να απεγκλωβίσει τον άντρα.

Όπως ανέφερε στο KOZANILIFE.GR ο πρόεδρος της Τ.Κ. των Πετρανών κ. Σάκης Αθανασίου οι περισσότερες κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με αποτέλεσμα πολλές φορές οι κτηνοτρόφοι να διανύουν ακόμη και 1 χλμ. με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν στην μονάδα τους.

Νωρίτερα, ασθενοφόρο που κλήθηκε να παραλάβει ηλικιωμένο από τα Πετρανά, κόλλησε και αυτό στα χιόνια. Ιδιώτης με τρακτέρ και πολλοί εθελοντές του χωριού χρειάστηκαν να επιχειρήσουν για να ξεκολλήσουν το ασθενοφόρο από το σημείο που έμεινε.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του κτηνοτρόφου στα Πετρανά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.