Τι συζητήθηκε χθες στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης;



Τρία βασικά θέματα συζητήθηκαν χθες μεταξύ στελεχών της ΝΔ στην κλειστών των θυρών κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πρώτο θέμα ήταν πως και από ποιους θα καταρτισθεί ο συνδυασμός Κασαπίδη. Δεύτερο Θέμα ήταν σε ποιον υποψήφιο Δήμαρχο θα δοθεί στήριξη στο Δήμο Κοζάνης από τη ΝΔ. Τρίτο θέμα συζήτησης ήταν από ποιους θα καταρτισθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Π.Ε. Κοζάνης

Για το 1ο θέμα η κοινή διαπίστωση ήταν ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος θέλει πλήρη ανανέωση και συμμετοχή νέων ατόμων στο ψηφοδέλτιο.

Για το 2ο θέμα συζήτησης, ειπώθηκε ότι θα περιμένουν το Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος θα βρεθεί στην Κοζάνη να δώσει τη λύση, προτείνοντας κατά πάσα πιθανότατα το Νίκο Τσιαρτσιώνη.

Για το 3ο θέμα, είναι καθαρά επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη έπειτα από εισηγήσεις του Γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και του συμβούλου του Θανάση Νέζη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως θέλει ανανέωση σε πολύ μεγάλο βαθμό και συμμετοχή ατόμων με κοινωνική απήχηση χωρίς να είναι μέλη του κόμματος.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Τι συζητήθηκε χθες στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κοζάνης;

  1. Θέλουν την διακυβέρνηση της χώρας για να κουκουλώσουν τα σκάνδαλα.
    Χαχα χαχα να θα πάρετε στης εκλογές.

  2. Η Νέα Δημοκρατία «σπουδαία» Ομάδα!
    Φοβερός προπονητής ο αρχηγός τους! Συνεχή αυτογκόλ από τα αποδυτήρια! Εθνικός λόγος μηδέν. Στους ανώμαλους νόμους λέμε ΝΑΙ. Στο μεταναστευτικό μούγκα. Στα θέματα παιδείας με ανοιχτό το στόμα. Επικοινωνιακή πολιτική της πλάκας. Τελικά, ποιες είναι οι «αξίες» της κεντροδεξιάς συντηρητικής παράταξης και που ελπίζουν οι οπαδοί της;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.