3 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Δυτική Μακεδονία – Δείτε αναλυτικά



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις τριών ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

-βραδινές ώρες της 07-01-2019 στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 3,8 γραμμαρίων και δυο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, συνολικού βάρους 1,4 γραμμαρίων.

-απογευματινές ώρες της 07-01-2019 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παράνομη διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπού και εξασφάλισης καταλύματος, παράνομη επανόδου στη χώρα ανεπιθύμητου αλλοδαπού και χρήσης πλαστού εγγράφου.

-βραδινές ώρες της 07-01-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.