Ο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης για τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου από την ομάδα της «Κοζάνης»



Σε απάντηση δημοσιεύματος της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης για τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ από την ομάδα της «Κοζάνης» έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

O OAΠΝ ως έχων την ευθύνη διαχείρισης των κλειστών γυμναστηρίων της Κοζάνης, έχει λάβει εδώ και αρκετά χρόνια την απόφαση μη παραχώρησης των παρκέ των γυμναστηρίων σε ομάδες ποδοσφαίρου για συγκεκριμένους λόγους που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά σε όλες τις ομάδες.

Το κλειστό γυμναστήριο Ιωάννης Σκαρκαλάς πλην του παρκέ, πλέον διαθέτει όργανα γυμναστικής τα οποία είναι διαθέσιμα στο κοινό του Δήμου μας και σε όλους τους αθλητές, εξυπακούεται και στους ποδοσφαιριστές των ομάδων μας.

Η ομάδα της «Κοζάνης» τις προηγούμενες μέρες ζήτησε και φυσικά έγινε αποδεχτό να χρησιμοποιήσει τον χώρο των οργάνων γυμναστικής και όχι το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου. Σε καμία περίπτωση ο ΟΑΠΝ δεν ενέκρινε τη χρήση του παρκέ και αν συνέβη έγινε χωρίς την έγκριση του.

Για όλα αυτά ενημερώθηκε αναλυτικά ο Πρόεδρος του Μακεδονικού, που δικαιολογημένα αρχικά δεν γνώριζε τι ακριβώς συνέβη, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που ζήτησαν το χώρο του παρκέ στα κλειστά γυμναστήρια μας. Για αυτό μας προξενεί έκπληξη η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Διοίκησης του Μακεδονικού καθώς ήταν σε πλήρη γνώση των πραγματικών περιστατικών.

Ο ΟΑΠΝ αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή όλες τις ομάδες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αθλητικά κριτήρια και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην καλύτερη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Γιάννης Ιωαννίδης
Πρόεδρος ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.