Βίντεο: Ποντιακά κάλαντα και τραγούδια από τους μαθητές της Σχολής Εκμάθησης Ποντιακής Λύρας του Νίκου Κοτταρίδη στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα



Ποντιακά κάλαντα και τραγούδια, παρουσίασαν οι μαθητές του Νίκου Κοτταρίδη με τον Δημήτρη Κοτσογλανίδη στο τραγούδι, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο “ΜΥΛΟ των ΞΩΤΙΚΩΝ ¨, στα Τρίκαλα.

Διοργανωτές και επισκέπτες, καταχειροκρότησαν τα μέλη της ομάδας, επιβραβεύοντας, τόσο το υψηλό επίπεδο όσο και το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν.

Για τα μέλη της ομάδας μας όμως, τέτοιου είδους συμμετοχές δεν είναι μόνο θέαμα αλλά και εκπαίδευση, καθώς αποτελούν άντληση αισιοδοξίας και ικανοποίησης με πυξίδα τη συμμετοχή των μαθητών σε δημιουργικές συνεργασίες από τις οποίες αποκομίζουν πολύτιμες εμπειρίες, γνώσεις, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και ανάπτυξη της καλλιτεχνικής τους έκφρασης.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στα μέλη της ομάδας, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Νίκος Κοτταρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.