Με όλη του τη διαθέσιμη δύναμη σε μηχανήματα και προσωπικό επιχειρεί ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια του αποχιονισμού

Με όλη του τη διαθέσιμη δύναμη σε μηχανήματα και προσωπικό επιχειρεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια του αποχιονισμού. Μετά τη νέα χιονόπτωση της Παρασκευής ο Δήμος Κοζάνης επιχείρησε σε αντίξοες συνθήκες και σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, στην πόλη της Κοζάνης και σε όλη την έκταση του Δήμου ώστε να κρατηθούν αρχικά οι κεντρικοί δρόμοι ανοιχτοί και στη συνέχεια και οι υπόλοιποι ενώ έχουν πέσει και δεκάδες τόνοι αλατιού.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η αντιμετώπιση προβλημάτων στα σημεία που υπάρχουν ανεμοσούρια και στη διάνοιξη των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες.

Το τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων 2461026909, είναι από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των πολιτών. Ο Δήμος Κοζάνης διαθέτει αλάτι προς τους πολίτες, για τις ανάγκες που αποχιονισμού. Το αλάτι διατίθεται από το αμαξοστάσιο του Δήμου.

Ο Δήμος Κοζάνης αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί όλους όσους εργάζονται στον αποχιονισμό (εργαζόμενοι στο Δήμο και συνεργαζόμενοι επαγγελματίες) και να ευχαριστήσει τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους δημότες για την καλή συνεργασία.

4 σχόλια στο άρθρο “Με όλη του τη διαθέσιμη δύναμη σε μηχανήματα και προσωπικό επιχειρεί ο Δήμος Κοζάνης στην προσπάθεια του αποχιονισμού

    1. Συγχαρητήρια για την αγωγή σου και για τη στάση σου απέναντι σε αυτούς που 2 μέρες τώρα καθαρίζουν δρόμους μετα νυχτα

  1. Καλύτερη δουλειά κάνει ο δήμος παρά οι ιδιωτες, που χαζεύουν ώρες, τάχα καθαρίζουν, για να συμπληρώνουν ώρες να πάρουν περισσότερα, καθώς τους πληρώνουν με την ώρα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.