Αλπικό τοπίο στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής – Σε παγοδρόμιο έχουν μετατραπεί οι δρόμοι – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Σε παγοδρόμιο έχουν μετατραπεί οι δρόμοι της Κοζάνης, έπειτα από την παρατεταμένη χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία που καταγράφηκε στις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου στην Κοζάνη ήταν -6,7°C ενώ οι εικόνες μέσα από την πόλη θυμίζουν κυριολεκτικά αλπικό τοπίο.

Για την Π.Ε. Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει για όλα τα φορτηγά οχήματα με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, από το 181ο χλμ ( Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) εώς το 227ο χλμ ( Α/Κ 13 Πολυμύλου) της Εγνατίας οδού (Α2) καθώς επίσης υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 7,5 τόνων, από το 25ο χλμ εώς το 50ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR που αποτυπώνουν την κατάστασή που επικρατεί το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Κοζάνης:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”892″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.