Ευχαριστήριο της «Ηλιαχτίδας» σε όσους στήριξαν τον Σύλλογο κατά τη διάρκεια των γιορτών



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν τον σύλλογό μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων ζεσταίνοντας με κάθε τρόπο τις καρδιές των παιδιών μας και δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες των παιδιών και τη λειτουργία του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω:
Την Β΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Μεγδάνη
Το Νηπιαγωγείο Κοίλων
Τους Επίγειους Άγγελους
Τη Δ΄ Τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης
Την Εταιρεία Τ. ΕΦΑΡΜ ΕΠΕ .
Τον Ορθοπεδικό ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟ ΧΑΡΙΣΙΟ
Το Κατάστημα Άρωμα και Πάθος
Το κατάστημα tattoo Saint Mertiloz
Τα παιδιά που διοργάνωσαν το 1ο SANTA CLAUS RUN στην Κοζάνη
Τους Εθελοντές, τους Γονείς, τους Εκπαιδευτές του Κ.Δ.Α.Π-ΑμεΑ Κοζάνης , του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης και του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας, οι οποίοι με μεράκι και πολλή αγάπη κατασκεύασαν με τα παιδιά τα Ημερολόγια και τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

– Όσους βοήθησαν να πωληθούν τα ημερολόγια και οι κατασκευές:
Ακόμα ευχαριστούμε:
– τον Δήμο Κοζάνης για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης για τη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου bazaar.
– Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, που από την πρώτη στιγμή της Ηλιαχτίδας προσφέρουν κάλυψη των δραστηριοτήτων του συλλόγου και διαφήμιση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στην πλειοψηφία τους δωρεάν.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά .

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                              Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                Καφτεράνης Ευάγγελος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.