Πολλά ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό από το ύψος των διοδίων Πολυμύλου μέχρι και τα τούνελ



Σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα προέκυψε την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 στην Εγνατία Οδό από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνταν είτε με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, είτε με κατεύθυνση προς Κοζάνη, ακινητοποιήθηκαν παραπλεύρως του δρόμου στο ύψος των τούνελ και μέχρι τα διόδια του Πολυμύλου, σε μήκος 15 χιλιομέτρων, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που σημειώθηκε στο σημείο, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί δεν υπάκουσαν στις οδηγίες της Τροχαίας που ήταν ρητή εντολή να μην κινηθούν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ή χρήση κατάλληλων ελαστικών στα οχήματα τους .

Με τη βοήθεια των εκχιονιστικών μηχανημάτων τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα προσπαθούσαν να μετακινηθούν και να αποσυμφορηθεί το σημείο.

Η Τροχαία της Βέροιας, βρίσκεται σε πυρετώδεις διαδικασίες, προκείμενου να αποσυμφορήσει το σημείο, ενώ η Τροχαία Κοζάνης, ρητά είχε προειδοποιήσει για την απαραίτητη χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.