Μακιγιάζ και εντυπωσιακά χτενίσματα για ρεβεγιόν από το Ινστιτούτο Ομορφιάς Spirit και το Splendid Studio Hair στην Κοζάνη



Ρεβεγιόν χωρίς ένα υπέροχο χτένισμα και μακιγιάζ δε γίνεται!

Μια άψογη εμφάνιση συνοδεύεται πάντα από ένα όμορφο μακιγιάζ και ένα περιποιημένο χτένισμα.

Φέτος στις γιορτές δώστε στα μαλλιά σας τη λάμψη και το στυλ που τους αξίζουν,ενώ το πρόσωπο θα πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας!

Ρωτήστε τους ειδικούς για το δικός σας στυλ και λάμψτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Αφεθείτε στα μαγικά χέρια των ειδικών και κλέψτε την παράσταση στο ρεβεγιόν με τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ και στα πιο όμορφα χτενίσματα του φετινού χειμώνα και υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο, πιο λαμπερή από ποτέ!

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”885″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ράνια Σπυρίδου, Κέντρο Αισθητικής “SPIRIT”
Σμύρνης 30 & Νικομηδείας
1ος Όροφος, Τηλ.: 2461037036


Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.