Κοζάνη: Η πλατεία των παιδιών σας περιμένει για ένα ακόμη τριήμερο!



Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για παιδιά… όλων των ηλικιών στην κεντρική πλατεία Κοζάνης όλο το τριήμερο μέχρι την Πρωτοχρονιά! Σας περιμένουμε!

Σάββατο 29/12: “Όταν κοιτάς από ψηλά…” Έναρξη 12μ.
Ο ξυλοπόδαρος είναι και πάλι στην παρέα μας με πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια!

Κυριακή 30/12: “Θα πεις κι ένα τραγούδι!” Έναρξη 12μ.
Τα ξωτικά ψάχνουν για νέους βοηθούς! Στήνουν ένα karaoke party με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και οι καλύτεροι τραγουδιστές κερδίζουν μια θέση στο εργαστήρι των ξωτικών!

Δευτέρα 31/12: “Γίνε Αη Βασίλης για μια μέρα” Έναρξη 12μ.
Σήμερα ο Άη Βασίλη είσαι εσύ! Παίξε παραδοσιακά παιχνίδια από όλο τον κόσμο με εισιτήριο ένα δικό σου παιχνίδι (καινούριο ή παλιό σε καλή κατάσταση) που θα δοθεί σε παιδιά που το χρειάζονται!

***Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στο σπιτάκι του Άη Βασίλη καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα βρίσκονται στα σπιτάκια της πλατείας, όπου θα λειτουργούν παράλληλα οι εξής δραστηριότητες:

– το σπίτι του Άη Βασίλη! –face painting. – το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν και θα ψήνουν κουλουράκια! – το εργαστήρι της μαγείας, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν να κάνουν μαγικά κόλπα! – το ταχυδρομείο, όπου θα μπορούν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.