Υλοποιείται ο σχεδιασμός των βελτιωτικών παρεμβάσεων στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Εορδαίας



Ο Δήμος Εορδαίας υλοποιώντας το σχεδιασμό των βελτιωτικών παρεμβάσεων στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της περιοχής συνεχίζει την ανάλογη δράση του , καθώς υπεγράφη την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Κατάστημα , μεταξύ του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και του εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρείας «Β.Ε ΚΑΤ» Δημητρίου Βαφειάδη , η σύμβαση του έργου « ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Ο.Τ.296 , ΧΑΛΔΕΙΑΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ» .

Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης των χώρων των εν λόγω, Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση , στην οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία των συγκεκριμένων Αθλητικών Εγκαταστάσεων .

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 197.270,00 Ευρώ, ενώ ο τελικός προϋπολογισμός της Σύμβασης είναι 66.455,26 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 15.949,26 Ευρώ .

Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης της εργολαβίας είναι εκατόν είκοσι (120) ημέρες από τον ορισμό των επιβλεπόντων μηχανικών .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.