Διασύνδεση του Νοσοκομείου Καστοριάς με το μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινώνΥπεγράφη η σύμβαση από τον Περιφερειάρχη

Στο Μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών του Δήμου Καστοριάς θα συνδεθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μέσα από το οποίο θα αναβαθμιστούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του προς τους πολίτες.

Σε συνέχεια της προγραμματικής σύμβασης που είχε υπογραφεί λίγους μήνες πριν, τον Ιούλιο 2018, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας –Π.Ε. Καστοριάς και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων για την υλοποίηση του έργου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε τη σχετική σύμβαση και αναθέτει στον ΟΤΕ Α.Ε. την εκτέλεση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 37.923,36€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων ΚΑΠ 2018 της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς .

Η διασύνδεση του Νοσοκομείου Καστοριάς με το μητροπολιτικό δίκτυο οπτικών ινών θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες ίντερνετ και πληροφορικής της Υπηρεσίας, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στη διευκόλυνση της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.