Βίντεο: Η παραγωγική ταυτότητα της Δυτικής Μακεδονίας και οι άγνωστες ομορφιές της Π.Ε. Κοζάνης



Για τις ημέρες που έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα ήθελα να ξεπεράσω τις προσωπικές ευχές που είναι άλλωστε δεδομένες και να στείλω τις ευχές και όλων των ανθρώπων που με βοηθούν στην προσπάθεια της ερευνάς και της δημοσίευσης .Θεμάτων : Γεωπονικών , τοπικής ιστορίας , Αλησμόνητων πατρίδων, περιβάλλοντος και άλλων, μέσα από τις σελίδες του διαδικτύου και του εντύπου τύπου , της Αειφόρου Ανάπτυξης Δ. Μακεδονίας ,των Προγονικών εστιών ,της Gaianews,των Φυτωρίων Καπλάνογλου και του προσωπικού καναλιού του Youtube FY KA.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 2019

Θέλοντας δε να βοηθήσουμε την πόλη μας και την περιφέρεια μας και κατ’ επέκταση την χώρα μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη βιντεάκι που προβάλει την περιφέρεια των 50 λιμνών την Δ. Μακεδονία και την παραγωγική της ταυτότητα , αλλά και να αποκαλύψουμε και τις άγνωστες ομορφιές της Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗς , επιφυλασσόμενοι να κάνουμε το ίδιο και για τις άλλες Π.Ε.. Γρεβενών , Καστοριάς και Φλώρινας σύντομα.

Γιατί η περιοχή αυτή παρά το γεγονός ότι προσέφερε τα πάντα για την Ελλάδα εισέπραξε ελάχιστα με αποτέλεσμα να είναι σταθερή κια μόνιμη πρωταθλήτρια ανεργίας και να εισπράττει ακόμη οικονομική και κοινωνική απαξίωση με τις απαλλοτριώσεις και την διάλυση του κοινωνικού ιστού με την εξαφάνιση από τον χάρτη χωρίων και κωμοπόλεων

Και όμως η περιοχή αυτή κρύβει πολλά μυστικά που η γνωστοποίηση τους και η σωστή εκμετάλλευση θα μπορούσε να λύσει πολλά προβλήματα

Δείτε το video για να διαπιστώσετε του ”Λόγου το αληθές”

Τελειώνοντας αυτή η χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε παρακολουθώντας στις δημοσιεύσεις μας, αλλά και τους διαχειριστές του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου που τις προωθούν.

Τους Φίλους στο FACEBOOK, του συνδρομητές στο FY KA,τους μόνιμους αναγνώστες στις ιστοσελίδες του διαδικτύου,

Και βέβαια δεν ξεχνούμε και όλους τους άλλους που με τον τρόπο τους στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο ,χωρίς να κατέχουν κάποια από τος προηγούμενες ιδιότητες , μας παρακολουθούν δίνοντας δύναμη να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.