Τα Δώρα του Αη Βασίλη είναι στο metrostore.gr στην Κοζάνη με πάνω από 2.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα



To μεγαλύτερο εκπτωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Μακεδονίας, είναι στην Κοζάνη και έχει περισσότερα από 2.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Δώρα για όλη την οικογένεια σε πραγματικά χαμηλές τιμές, ΚΙΝΗΤΑ, ΤΑΜΠΛΕΤ, ΛΑΠΤΟΠ, ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ PLAYSTATION, XBOX, LEGO, GADGETS, COMPUTER & MOBILE ACCESSORIES.

Επέλεξε παραλαβή από το κατάστημα Χαρισίου Μεγδάνη 22 & Ιωάννη Τράντα Γωνία, ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ανοιχτά και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”877″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Επισκεφθείτε το κατάστημα Metrostore.gr και γνωρίστε τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία αποτελούν μοναδική και δοκιμασμένη πρόταση για τους πελάτες της.

Χαρούμενα Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!


Χαρισίου Μεγδάνη 22
Κοζάνη 50100
24610 25 525
sales@metrostore.gr
www.metrostore.gr

Trustmark badge for METROSTORETrust E-commerce Europe badge for METROSTORE

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.