Χριστούγεννα χωρίς το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι της Κοζάνης… δεν γίνεται! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, «Το σπίτι των Χριστουγέννων», μιας και έχει αποσπάσει τον θαυμασμό και την προσοχή όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά, μέσα από την κάμερα του KOZANILIFE.GR.

Ο λόγος για το εντυπωσιακά στολισμένο και φωταγωγημένο σπίτι και αυτών των Χριστουγέννων στην Κοζάνη!

Με την άδεια των ιδιοκτητών, εξασφαλίσαμε και φέτος φωτογραφίες και βίντεο από τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού, που αποτυπώνουν το μεράκι και την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι αυτοί γι’ αυτό που κάνουν, η οποία άλλωστε υπάρχει σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο KOZANILIFE.GR, η χαρά που τους προσφέρει όλη η διαδικασία του στολισμού, παραμερίζει οποιαδήποτε αναστολή τους, είτε οικονομική, είτε πρακτική.

Όπως μας εξηγούν οι ίδιοι, το κίνητρο για όλο αυτό είναι η αγάπη τους για τις γιορτές και για τα παιδιά τους, συμμετέχοντας στον στολισμό, μικροί – μεγάλοι, ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού, για τη θερμή υποδοχή και να τους ευχηθούμε και του χρόνου με υγεία!

Καλές γιορτές!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”872″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Χριστούγεννα χωρίς το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι της Κοζάνης… δεν γίνεται! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.