«Χριστούγεννα στη πλατεία των παιδιών»- Σάββατο, Κυριακή και παραμονή Χιστουγέννων στην κεντρική πλατεία της ΚοζάνηςΧριστούγεννα στο Φως, Χριστούγεννα στην πλατεία των παιδιών, Χριστούγεννα στην πλατεία της χαράς, Χριστούγεννα στην πλατεία των ξωτικών.
Σας περιμένουμε!

Σάββατο 22/12: “Γλυκές μονομαχίες!”
Η κ. Κούρα Μπιέ και ο κ. Μέλος Μακαρόνης θα είναι κοντά μας για την πιο γλυκιά μάχη που έγινε ποτέ! Ετοιμαστείτε για μουτζουρώματα με ζάχαρη άχνη, φορέστε σκούφους – ποδιές και, αν είστε από 5 έως 105 χρονών, ριχτείτε στη μεγάλη μάχη!!!

Κυριακή 23/12: “Τα έθιμα ζωντανεύουν!”
Τα παιδιά χορεύουν και συμμετέχουν σε θεατρικά παιχνίδια και βιωματικές δραστηριότητες, με αφορμή τα έθιμα των Χριστουγέννων!

Δευτέρα 24/12: “(Ε)Ξωτικά τρελοπαιχνιδοκάλαντα!”
Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα τα ξωτικά σκαρώνουν τις πιο τρελές σκανταλιές, παίζουν και τραγουδούν τα κάλαντα με τη βοήθεια των παιδιών!

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα βρίσκονται στα σπιτάκια της πλατείας, όπου θα λειτουργούν παράλληλα οι εξής δραστηριότητες:

– το σπίτι του Άη Βασίλη! – το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν και θα ψήνουν κουλουράκια! – το εργαστήρι της μαγείας, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν να κάνουν μαγικά κόλπα! – το ταχυδρομείο, όπου θα μπορούν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.