«Χριστούγεννα στη πλατεία των παιδιών»- Σάββατο, Κυριακή και παραμονή Χιστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Χριστούγεννα στο Φως, Χριστούγεννα στην πλατεία των παιδιών, Χριστούγεννα στην πλατεία της χαράς, Χριστούγεννα στην πλατεία των ξωτικών.
Σας περιμένουμε!

Σάββατο 22/12: “Γλυκές μονομαχίες!”
Η κ. Κούρα Μπιέ και ο κ. Μέλος Μακαρόνης θα είναι κοντά μας για την πιο γλυκιά μάχη που έγινε ποτέ! Ετοιμαστείτε για μουτζουρώματα με ζάχαρη άχνη, φορέστε σκούφους – ποδιές και, αν είστε από 5 έως 105 χρονών, ριχτείτε στη μεγάλη μάχη!!!

Κυριακή 23/12: “Τα έθιμα ζωντανεύουν!”
Τα παιδιά χορεύουν και συμμετέχουν σε θεατρικά παιχνίδια και βιωματικές δραστηριότητες, με αφορμή τα έθιμα των Χριστουγέννων!

Δευτέρα 24/12: “(Ε)Ξωτικά τρελοπαιχνιδοκάλαντα!”
Μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα τα ξωτικά σκαρώνουν τις πιο τρελές σκανταλιές, παίζουν και τραγουδούν τα κάλαντα με τη βοήθεια των παιδιών!

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του θα βρίσκονται στα σπιτάκια της πλατείας, όπου θα λειτουργούν παράλληλα οι εξής δραστηριότητες:

– το σπίτι του Άη Βασίλη! – το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν και θα ψήνουν κουλουράκια! – το εργαστήρι της μαγείας, όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν να κάνουν μαγικά κόλπα! – το ταχυδρομείο, όπου θα μπορούν να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

Ώρες λειτουργίας 11.00-14.00

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.