Στοίχημα: Το πρώτο μελομακάρονο, ο σοφός και τα βατράχια



Είμαι σε ένα δίλημμα, να τα βάλω με εσάς ή με τον… Κουλούρη; Εντάξει, δεν μπορώ να σας κατηγορήσω και πολύ για το χαμένο g/g στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος. Και πέναλτι και δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι. Το αξίζατε το σημείο, δεν έπρεπε να καταλήξετε στον κουβά.

Prosv: Εντάξει, ένα σημείο χάθηκε. Με τόσο + στην κάβα και εσύ μιλάς λες και δεν έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα και δεν θα ανάβουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Germanos:  Ho-ho-ho! Χαιρετώ με φωνή Άγιου Βασίλη! Πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες, οι οικογενειακές μέρες, οι μέρες που όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την Αγγλία βγάζουν «σπυριά».

Journalist: Τι γλυκός…

Germanos:  Εμείς οι γερμανοί βέβαια αράζουμε για ένα μήνα, κουραστήκαμε γαρ. Τελευταία κοινή λοιπόν για το 2018. Εύχομαι το 2019 να σας βρει ευτυχισμένους, υγιείς και καλότυχους.

Journalist: Δεν πας πουθενά είπαμε. Στις 26 Δεκεμβρίου έχει Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον. Αγιες μέρες που είναι, πάρε αυτό με τους πολλούς Αγίους. Περιμένουμε στήλη σου με ανάλυση.

Ιταλία

Germanos: Ας ξεκινήσω πρώτα από τα εύκολα. Στην Ιταλία δεν σημείωσα τίποτα, κοίταξα λίγο Φιορεντίνα απέναντι στην χειρότερη Μίλαν της 20ετίας, κοίταξα λίγο Τζένοα, όμως καμία δεν μου γεμίζει το μάτι. Γενικότερα κακή στοιχηματικά η Ιταλία καιρό τώρα.

Prosv: Καλά ξεκίνησε να τα λέει ο από πάνω. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να σας πείσω.  Εχετε φάει μελομακάρονο όλη τη χρονιά; Οχι! Αυτό τι σημαίνει, ότι δεν θα φάτε και τώρα; Ετσι είναι και η Φιορεντίνα. Μπορεί να μην έχει ακόμη διπλό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα!

Journalist: Αναλύσεις επιπέδου, πάνω από όλα… Ισως βέβαια τώρα που είπες για γλυκό, ξυπνήσει και ο Ivic.

Ivic: Γλυκές, γλυκές καλημέρες. Εχω δύο over 2,5. Δύο over2,5 που οι μπουκ όμως έχουν πάρει τα μέτρα τους. Πρόκειται για τα παιχνίδια Έμπολι-Σαμπντόρια και Τζένοα – Αταλάντα. Έτσι, έχουμε δύο επιλογές. α) περιμένουμε μήπως πάρουν λίγο πάνω στην απόδοση β) Ανεβαίνουμε ένα σκαλοπάτι στο line ρισκάροντας λίγο παραπάνω με το Over3,5 (παίζει κοντά στο 3,00) που το έχουν φέρει ουκ ολίγες φορές στα τελευταία τους παιχνίδια.

Journalist: Αρα έχεις δύο over 2,5 ή δύο over 3,5; Κάτι τέτοια έκανε και ο Μουρίνιο και είδες που κατέληξε..

Αγγλία

Ivic: Καλά, αυτό αργά ή γρήγορα θα ερχόταν. Η είδηση της εβδομάδας (για μένα) δεν ήταν η λύση του συμβολαίου του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά η (έστω και προσωρινή) συμφωνία των Κόκκινων Διαβόλων με τον Νορβηγό τεχνικό Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η ευκαιρία καθιέρωσης ως τεχνικού (της Κάρντιφ) που του δόθηκε το 2015 σε ένα πρωτάθλημα (Πρέμιερ Λιγκ) που μεγαλούργησε ως παίχτης μπορεί να πήγε χαμένη αλλά τα δείγματα γραφής του στη Νορβηγία με την Μόλντε κρίνονται αν μη τι άλλο εξαιρετικά. Ο Άγγελος του Φέργκι (ή ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο) όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν εκείνη την περίοδο (1996-2007) επέστρεψε στον τόπο του.. εγκλήματος, σίγουρα πιο.. ώριμος και έτοιμος αυτήν την φορά να αποδείξει (όπως και τότε) τι αξίζει…

Journalist: Μετά τα over 2,5 που δεν παίζουμε τελικά over 2,5, ήρθε και αυτή η ανάλυση με τριακόσια εξήντα επτά στοιχεία που κανείς και ποτέ δεν θα καταλάβει σε τι σημείο καταλήγουν.

Prosv: Προς το διπλό το πάει το παλικάρι, αλλά δεν βάζει με το νου του πως κάτι τέτοια… αγγελικά πρόσωπα τα βλέπει ο Γουόρνοκ και τα καταπίνει αμάσητα. Περιμένουν όλοι το διπλό αι βλέπω να έρχεται φάπα!

Journalist: Θα τον κεράσει το μελομακάρονο, λες;

Prosv: Σου άρεσε βλέπω το παράδειγμα. Πάρτο εις διπλούν λοιπόν. Τι Φιορεντίνα, τι Φούλαμ. Κι αυτή θα κάνει τώρα το πρώτο της διπλό, παρέα με εμάς που θα τρώμε τα πρώτα μελομακάρονα.

Germanos: Είμαι και εγώ πολύ περίεργος να δω πόσο καλύτερα θα παίξουν οι παίκτες της Μάνσεστερ Γιουνάϊτεντ, γιατί σίγουρα θα παίξουν καλύτερα. Από εκεί και πέρα κοιτάω το under2,5 της Άρσεναλ με την Μπέρνλι στο 2,62. Δεν θα πάει φουλ η Άρσεναλ και γενικά είναι η πρώτη αγωνιστική από τις αλλεπάλληλες που ακολουθούν, ένα 2-0 της κάνει.

Journalist: Ενας σοφός κάποτε είχε πει πως under παίζεις μόνο παιχνίδια που γίνονται όσο κοιμάσαι. Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις μόνο το σκορ. Αλλιώς δεν αντέχεται αυτό το στοίχημα!

Ισπανία

Germanos: Δεν θέλεις under; Στην Ισπανία το γκολ/γκολ της Βαλένθια με την Ουέσκα στο 2,00 μου αρέσει αρκετά. Σκοράρει η φιλοξενούμενη, δεν φοβάται να επιτεθεί και αυτό την κάνει και τρωτή στην άμυνα.

Prosv: Ναι, αυτό κάνει τρωτή την άμυνα της Ουέσκα. Κατά τα άλλα μιλάμε για μπετόν! Βέβαια, για να συμπληρώσω, περισσότερο προς το over μου κάνει το ματς. Δεν αποκλείω δηλαδή και το 3-0.

Ivic: Κακό -στο σύνολό του- το πρόγραμμα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με το… ζόρι ένα σημείο. Αναφέρομαι στην Λεβάντε, που εκτός έδρας παραμένει αήττητη στα 6 (2-4-0) πιο πρόσφατα παιχνίδια της (συν του Κυπέλλου), σε πλήρη αντίθεση η φόρμα των Βαγιέκας που έχουν επικρατήσει σε μόλις ένα φετινό εντός έδρας αγώνα τους (1-3-4). Οι “Γκρανότας” (στα ελληνικά βάτραχοι) θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την 5αρα από την Μπαρτσελόνα και σίγουρα γνωρίζουν πως την Κυριακή έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να τα καταφέρουν άμεσα. Το διπλό στο 3,40!

Journalist: Σαν να μου άρεσε αυτό το σημείο.

Γαλλία

Germanos: Μιας και ανέφερε για βατράχια. Στη χώρα όπου έχουν ως επίσημη σπεσιαλιτέ λοιπόν τα βατράχια (και τους χοχλιούς), στη Γαλλία, μου αρέσει αρκετά το over2,5 στο 2,00 της Μονπελιέ με τη Λυών.  Από κοντά και το over2,5 της Ρεν με τους «κροκόδειλους» της Νιμ στο 2,00.

Ivic: Αγαπημένο Σαββατόβραδο (από όλες τις απόψεις) με πλήρες (μετά από καιρό) πρόγραμμα Ligue1, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Πείτε μου. Η μεγαλύτερη φαντασίωση κάθε άνδρα. Τώρα αν αυτή συνοδευτεί με ταμείο προκύπτει η κορύφωση. Και δεν είμαστε μακριά, απ’ αυτήν την μαγική στιγμή, με το Ρεν-Νιμ στο προσκήνιο. Η γηπεδούχος έχει “ταρίφα” τα δύο γκολ εσχάτως, η φιλοξενούμενη έχει σκοράρει στα 6/9 εκτός έδρας παιχνίδια της και διαθέτει την 6η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. “Την σκάλα ρε παιδιά, την σκάλα”, που συνηθίζει να λέει ένας καλός φίλος. Over2,5/Over3,5 τα βασικά bet, τώρα αν έχετε όρεξη και για καμιά τρέλα και δεν έχετε υψοφοβία πάμε και υψηλότερα στα 6,50 μέτρα (απόδοση) του Over4,5.

Journalist: Σεβασμός στη Νιμ και τα over.

Γερμανία

Germanos: Πάμε τώρα στα λημέρια μου. Τελευταία αγωνιστική πρώτου γύρου για τους λάτρεις του σνίτσελ και του βουρστ. Σημειώνω αρχικά Άιντραχτ στο 5,75 απέναντι στην προβληματική Μπάγερν. Σημειώνω επίσης Στουτγάρδη στο 3,20 απέναντι στην προβληματική Σάλκε. Δυνατό over2,5 στο 2,00 της Νυρεμβέργης με την Φράιμπουργκ. Επίσης, δεν θα ξέγραφα το διπλό της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο Ανόβερο (3,30).

Ivic: Φτάσαμε στο σημείο να χαρακτηρίζουμε.. ως προβληματική την ομάδα (μου) που έχει αφήσει εποχή με τα κατορθώματά της εντός και εκτός Γερμανίας. Το οξύμωρο είναι πως ο Γερμανός έχει δίκιο και αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα. Και επειδή εδώ οι συναισθηματισμοί πάνε.. περίπατο καθώς μιλάμε για χρήματα, θα συμφωνήσω έστω με βαριά καρδιά. Άσος Άιντραχτ στο 5,75.

Journalist: Αντε θα τον βάλω τον άσο. Να απλωθούμε λίγο μέρες που είναι. Να ρίξουμε κανένα στοιχηματάκι παραπάνω!

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 532 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: – μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 532

Πρόταση τριημέρου:

22/12 19:30  Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 1 (5.75) επί 3,5 μονάδες

22/12 21:00  Ρεν – Νιμ Over 3 (2.50) επί 7,5 μονάδες

23/12 19:30  Βαγιεκάνο – Λεβάντε 2 (3.40) επί 6 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 515 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.