Επιστολή του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στο Δήμαρχο κ. Κοσματόπουλο ΑθανάσιοΤην Τρίτη 11/12/2018 με αρ.πρ. 7948 καταθέσαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αποδοθεί στο ΝΠΔΔ το ποσό των 100.000 ευρώ που αποτελεί το υπόλοιπο της προϋπολογισθείσας επιχορήγησης του Δήμου προς το ΝΠΔΔ για το 2018. Μέχρι τώρα το ΝΠΔΔ έχει εισπράξει 355.000,00 από τα προϋπολογισθέντα 455.000,00 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι και το 2017 και το 2016 είχαμε έλλειμμα στην καταβολή της επιχορήγησης με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χρέη και η κατάσταση να είναι ασφυκτική από άποψη ρευστότητας.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η τακτική επιχορήγηση του Δήμου προς το ΝΠΔΔ καλύπτει πάγιες ανελαστικές ανάγκες όπως η μισθοδοσίας, οι κρατήσεις και αντίστοιχες ανελαστικές υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν για την ανάγκη της τήρησης της ομαλής ροής της επιχορήγησης καθώς η μη καταβολή μισθοδοσιών και κρατήσεων θα σημάνει την διακοπή της λειτουργίας της κύριας κοινωνικής δομής του Δήμου: των παιδικών σταθμών.

Οι ευθύνες είναι δικές σας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για την ομαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επιστολή του Προέδρου του ΝΠΔΔ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στο Δήμαρχο κ. Κοσματόπουλο Αθανάσιο

  1. στην αρχική σελίδα , στις συνοπτικές ειδήσεις να αλλάζετε τον αριθμό των σχολίων εγκαίρως !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.