Τα μαγικά Χριστούγεννα του Σκρουτζ στην ΚοζάνηΣΤΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 12:00

Η «Magic dream» παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα “A Christmas Carol”. Ένα έργο παραμυθένιο, γεμάτο περιπέτεια, χιούμορ, φαντασία και ζωντάνια, που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνο. Η δυναμική αυτού του μυθιστορήματος, με το οποίο μεγάλωσαν τόσες γενιές, είναι τεράστια και οι συμβολισμοί της αμέτρητοι.

Κεντρικός ήρωας της ιστορίας, Ο γέρο Σκρουτζ. ΄Ενας άνθρωπος πάμπλουτος, αλλά παράλληλα τσιγκούνης, άκαρδος και μίζερος…. Ένας άνθρωπος που εξαιτίας του χαρακτήρα του, έχει χάσει το πραγματικό νόημα των γιορτών και κατ επέκταση την ουσία και τη χαρά της ζωής. Την παραμονή, όμως, των Χριστουγέννων γίνεται το θαύμα και ο Σκρουτζ αφυπνίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με αλήθειες, που μέχρι τη δεδομένη στιγμή φοβόταν να σκεφτεί και να παραδεχτεί. Το πνεύμα των Χριστουγέννων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος συναντιούνται ……. Και όλα αλλάζουν, το θαύμα παίρνει σάρκα και οστά.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.